I KNOW

Jag vet, för hundrafemtioelfte gången. Har varit rätt dålig på att blogga, har haft svårt att finna inspiration. Ingenting speciellt händer så de är liksom onödigt och skriva en massa skit. Aja, så kan i allafall slänga iväg lite saker som hänt de senaste dagarna. Igår så var man på donken med neandertalaren, araben och Djingis Khan. Det var en intressant sittning med många härliga skratt. Vi lyckades med konstverket att lura Djingis Khan att Hackspetten hade gått och förlovat sig med Påven. Givetvis är det bara skitsnack, även om Hackspetten drar in skit mycket pengar och är jävligt independent nu för tiden. Snart haffas en villa liksom. 

Nä men skämt åsido, så vi drev och Djingis gick på det. Han är jävligt blåst, men väldigt skön. Vad hände på nyår? Kanske ni undrar. Inte mycket, det var tänkt att man skulle dra till min ena morbror för ett gemensamt firande. Men min käre farsan är jävligt bekväm av sig så det vart ännu ett "firande" hemma. Käkade jävligt mycket godsaker iallafall så jag tror jag har försörjt min kropp med tillräckligt med socker för att klassificeras som diabetiker.

Idag började skolan. I allafall var det tänkt. Åkte en hel timme till skolan för att ÅTERIGEN få veta på plats att seminariet är inställt. Någon där uppe måste verkligen ogilla mig. Ni fick i allafall ni update, kommer skriva lite mer antingen imorgon eller över imorgon. Just nu kurrar magen, det är dags att fylla den med dagens andra dos med morsans spaghetti. 

Vi höres!!

Förresten, en somalier blev haffad idag på tåget, han fick pejja 1200 kronor..hihihi :D

RSS 2.0