ARMENISK IDIOT




MÅNDAY

Imorgon måndag så ser planeringen ut på följande sätt;

Skola

Vi ska ha en seminarium som skall behandla förhållandet för kvinnor före och efter kristnande processen av Skandinavien. Vi skall först diskutera i smågrupper innan den större diskussionen tar vid. Vi får väl se hur givande denna seminarium kommer att bli. Efter seminariet som håller på i två timmar (10-12), så skall jag tillsammans med min arbetsgrupp försöka styra upp arbetet med vår museipresentation som måste vara klar i princip om två veckor. Om det går så skall man försöka hinna med en lunch med lite folk.

Jobb

14.30 så börjar jag att jobba. Kommer agera rastavlösare på mitt jobb imorgon så jag skall mer eller mindre åka runt och rasta av dom andra som jobbar. Det är chillande att vara rastavlösare eftersom man inte är bunden till en plats hela tiden. Tiden tenderar att gå snabbare också. Mitt arbetspass slutar typ 22.30, och sedan bär det hemåt. Blir skönt att tjäna lite pengar fan. Pallar inte med rutten ekonomi...



Så ser väl dagen ut. Vad som händer däremellan eller mot kvällen förblir oskrivet!

NICE HELG



Det har varit en av de skönare helgerna på länge. Drog på lördagkvällen helt spontant med nattåget tillsammans med Yazzi till hennes hemstad Uppsala. Där mötte vi upp den berömda bengalen Bango. Kvällen började med att jag stirrade på Bangos fejja och insåg att jag redan var trött på den innan vi ens hade mötts.

Hur som helst, så drog vi mot Max - där jag käkade en liten hamburgare medans damerna svalt. Drog oss inåt mot Uppsala centrum och dess förmodligen bästaklubb BJ, eller Birger Jarl som den egentligen heter. Väl inne så möttes man av en svensk armé. Bara en massa suecos överallt men hey, varför klaga när musiken dunkar, alkoholen flödar och man får tillfälle att skaka sin beniga rumpa med en varm latina och delvis en curry bengal.

Det fuckades ur i några timmar, fick en komplimang ifrån en snubbe som mer eller mindre skulle suga av mig för jag kom ifrån Rinkeby och vi drog oss hemåt. Vi fick vänta i jag vet inte hur länge på att få tag på en taxijävel. När vi väl fick tag på en så vare av alla folk på denna jord, en grek - en souvlaki som körde. Hursomhelst efter lite snack hit o dit så hamnade vid dom fyra mackarna som tydligen är ett känt ställe i Uppsala.

Jag fick se Bango kissa, det är en syn jag helst av allt vill slippa. Det brändes på min näthinna.

Jag och Yazzi promenerade ifrån en av mackarna, till hennes hood --> Gränby. Fick mig en liten sightseeing av den berusade lilla tomtenissen och efter en stunds promenad hamnade vi hemma hos henne. Hennes morsa, den sköna Vilma hade langat en fet pastasallad som jag och Yazzi slaktade skoningslöst. Hann med en liten pratstund med hennes brorsa Daniel innan vi alla slaggade.

Dagen efter, med andra ord idag söndag inleddes nån gång vid 12-tiden. Vi vaknade, promenerade ner till Gränby centrum och käkade en maffig frukost/lunch på Burger King. Några timmar senare så satt vi på tåget hemåt tillsammans med Bango och Naty.

Det var med andra ord en relaxad, spontant och skön helg med sköna människor. Något som absolut skall göras om!


PLUS

+ Uppsala har visst bilar, jag som trodde dom enbart hade häst och vagn
+ Bangos tryne
+ Vilmas pastasallad
+ Yazzi och mins urfuckning på dansgolvet

MINUS

- Att vi inte kunda fucka ur tillräckligt på BJ
- Att Uppsala inte är bara massa bondgårdar.. det förstör min fantasi ju :(


NO BUDDZ

Ville dra på Collie Buddz konsert ikväll på Göta källare men alla biljetterna var slut. FITTA!



MENINGSLÖST TILLVARO

Jag måste säga att mitt nuvarande jobb är det tråkigaste och mest meningslösa skit som finns. Imorgon mina damer och herrar så skall jag jobba från klockan 6 på morgonen med att klicka antalet passagerare vid T-Centralen. Kommer att jobba fram till runt 13-tiden för sen måste jag dra in till skolan eftersom seminarium är inbokad kl 14. Terminen går mot sitt slut och det känns jävligt skönt alltså... pallar inte blogga för tillfället. Ni får ursäkta att jag tråkat ut er den senaste tiden men jag lovar att skärpa mig rejält ganska snart.

WINDOW SHOPPING

Under min lunch på jobbet så passade jag på att dra till Åhlens för att checka lite det som fanns. Som tidigare nämnt så jagar jag förtillfället en skön jeansbyxa, helst i lite mörkare toner eftersom jag saknar ett sådant just nu. Hittade faktiskt några riktigt fina och förtillfället så lutar det antingen mot ett par ifrån Acne eller Cheap Monday. Det senare alternativet har en viss fördel men vi får se helt enkelt vad som haffish haffish. Pengarna kommer ikväll vid midnatt, och på torsdag skall alltså byxan vara införskaffad senast!


VAD NYTT

Det har varit ganska mycket pluggande den senaste tiden. Igår så blev man äntligen klar med uppgiften vi fått ifrån vår kära och helt flippade seminarieledare. Det gick väl sådär, jag vet helt ärligt inte om jag ens gjort uppgiften rätt eller om jag är helt fel ute. Hursomhelst, förutom skolan har det inte hänt så mycket. Det enda nya är att jag återigen jobbar på samma skitjobb som förut med trafikanträkning åt SL. Det måste vara det tråkigaste jobbet jag någonsin haft men pengar är alltid pengar oavsett på vilket sätt dom har fixats. 

Förresten. Bröllopet i lördags var soft, skall lägga upp lite bilder ganska snart...


NYA JEANS!

Vill fan haffa mig några riktig sköna par jeans, helst ska dom vara lite mörkare till färgen... 



GIFTEMÅL

Nu på lördag så skall kusinen Jonny gifta sig med sin brud i vår kyrka i Hallonbergen. Det var en tid sen man var på bröllop och nu så är det alltså dags igen. Om det är någonting vi syrianer är duktiga på så är det, slingor i håret och giftemål. Får väl passa på att önska kusinen ett lyckosamt och långlivat äktenskap. Hoppas du och den blivande frugan lever lyckliga och att det poppar ut småbarn rätt snart. Grattis i förskott, vi ses på lördag!


TILL NÅGON

Mannen det som har hänt har hänt och det finns ingenting man kan göra åt saken. Visst den känns tungt att det har slutat så det har slutat. Du vet själv att du va rätt naiv för in i det sista så hoppades du på det bästa. Skit i det nu och gå bara vidare. Allt kommer ordna sig i slutändan och du kommer komma ut ifrån allt det här som en bättre människa. Se det som en prövning, eller kanske ännu bättre som en viktig erfarenhet. En människa är så mycket värd som du väljer att värdera denne. Glöm inte det..


TANKAR IFRÅN FÖRR

Kom i kontakt med någonting jag hade skrivit för några månader sedan, det måste nog snart ha varit ett halvår sedan jag ned tecknade mina tankar offentligt. Nu är ju mycket av det jag tidigare publicerat borttaget så korkad som jag är i takt med omformaterandet av denna blogg. Det hade varit bra om jag hade bevarat det man hade skrivit, det dilemma man fick klampas med under en tid och som åt upp en inifrån och ut. Det var jävligt jobbigt, det var nog det jobbigaste jag någonsin varit igenom. Hittade ett stycke av en längre text jag hade skrivit;

" Ska man eller ska man inte, det är förmodligen ett av de viktigaste filosofiska frågeställningarna en människa kan fråga sig. När det gäller mig så finns det många saker man funderar över, funderar om det är värt att förstöra det man redan har i längtan på något annat "

Man kan sitta och fundera hur mycket man vill kring de saker som man som människa får gå igenom. Det är mycket som har hänt mig i livet som gjort mig till den jag är idag. Jag har byggt en fasad, tidigare var fasaden komponerad av ett komiskt personlighet. Jag betraktades vara klassens clown, det var jag som skulle lägga skämten, det var jag som skulle leverera skratten. Allt det var ingenting annat än ett sätt att dölja det man verkligen kände. Det är väldigt få personer som jag öppnat mig till. Väldigt få. Deras antal är mindre än fingrarna i en mänsklig hand. För några månader sedan så började min förvandling. Jag kan inte säga att jag är fullkomligt förändrad till det bättre, det finns mycket som måste förändras för att jag skall kunna känna mig fullgjord som människa och inte betraktas som någonting medelmåttligt och osedd av de andra. Det som hänt mig i mitt tidigare skede av livet är någonting jag inte behöver gå in så mycket på eftersom de personer som fått veta det är de som jag vill berätta det för. Jag har i allafall inte haft det lätt.

Några månader sedan började min förvandling som människa. Även om jag inte är komplett, även om jag inte är lika underbar och perfekt som någon annan kanske är så har jag förändrats. Jag har blivit självsäkrare, jag har för första gången i mitt liv inte längre behövt gömma mig bakom en fasad. Jag har kunnat öppna mig och bli accepterad för den jag är trots att jag bröt mot den norm som vanligtvis eftersträvades. Jag förändrades och lyckades att förändra, få de att inse saker de kanske inte hade tänkt på innan. Några månader sedan så valde jag att öppna det jag hade inom mig, för jag pallade inte hålla det inom mig längre. Det hade blivit allt för jobbigt. Jag tog en chansning och fick ut det man ville få ut, även om det man riskerade var allt. Jag har aldrig hur otroligt det än kan låta aldrig kännt mig mer tillfreds med mitt liv som jag gör nu, trots de svårigheter som finns, så är jag mer tillfreds med mitt liv så som den är idag än hur den var bara några månader sen. Då kanske man kan få en aning om det helvete som var jag.

Igår bara några få månader sedan så öppnade man upp sig och den respons man fick var över förväntan. Aldrig trodde jag i min vildaste fantasi att jag skulle bli accepterad för den jag är, omtyckt för den jag är. Aldrig behövde jag spela en roll för att bli accepterad eller omtyckt längre. Vad som än händer, så tackar jag Gud för att du givit mig denna tillfälle, att även om jag i mina drömmar fått känna den lycka jag skulle känna om det någonsin skulle bli verklighet så tackar jag dig för allt. Det finns ingen som du, det du har gjort för mig är att du fått mig att öppna mitt hjärta och låta det få känna. Gud har givit mig denna möjlighet, och det man känner är högst äkta. Har aldrig kännt så här tidigare och den lycka det fyller mitt hjärta finns det ingenting i världen som kan ersätta. Det som man fått till den senaste tiden skall ingen kunna förstöra. Den glädje man känner ska ingen få förstöra. Det har sannerligen varit en gudagåva och en välsignelse att få känna det man gör, och få någonting tillbaka. Jag trodde aldrig det skulle hända mig. Även om man är naiv, även om man är en drömmare som än i det sista som jag skrev i citatet hoppas på något mer än det man redan har så finns det ingenting som kommer få mig att vilja vända ryggen till min skyddsängel, till min välsignelse till min omvändning. Gud har sannerligen välsignat mig med denna gåva, och man brukar säga att det som står skrivet , står skrivet och ingen människa kan förändra det. Allt man kan göra är att ge tid åt tiden, och hoppas att den lycka och värme man känner idag som snart ett halvår sedan finns där och att fröet som såtts, växer till någonting gott. En sak är säker, jag kommer aldrig behöva gömma mig bakom några fasader längre. Jag tackar Gud för han skänkt mig denna välsignelse och allt jag har att säga i slutändan är att man älskar dig.

TACK

P.S.

Du behöver inte lacka ut, jag bara drev med dig. 

CHAMPIONS LEAGUE


IKVÄLL BLIR DET CHAMPIONS LEAGUE FOTBOLL FÖR HELA SLANTEN. VI FÅR SE OM SAVVAS KÄRA BONDELAG PANATHINAIKOS LYCKAS BESEGRA YASMINS LAG VILLAREAL.

TV 6  IDAG KLOCKAN
 20.00

NY KURS

Mina damer och herrar. Mina ädla bloggläsare hur få ni än må vara, men jag bara måste tala om för er att vår nya lärare på den nya kursen är milt sagt psykiskt instabil. Imorgon har vi föreläsning med henne och vi får se vad Mary Poppins har att erbjuda den här gången. Jag missade första tillfället då hon tydligen galopperade och gjorde nån skruvad move som om hon svävade på vågor. Hon är helt enkelt speciell på flera sätt. Lägg till att hon tydligen är amerikan och jag vet inte vad för figur dom försatt oss med den här gången. Det skall i allafall bli intressant att läsa den här nya kursen, förhoppningsvis så är det roligt och inte lika tråkigt som de första två kurserna varit.



Till sist så kanske man borde säga att till alla ilska kärringar som fått för lite kuk på sistone. Lägg er inte i diskussioner som inte berör er tack. Att ni är sura på livet, för ni är fula och feta har ingenting med oss andra att göra. Så var ni än befinner er och ert fula tryne, spara oss eländet ifrån att höra era klagomål. Ingen bryr sig, så mitt tips är håll käften köp en dildo eller smaska på er kanelbulle.  

Tack för mig. Hassan du är ful.

IM FEELIN' GOOD

En låt som kom i filmen, kom att tänka på den nu. Alltid gillat den, den här versionen är gjord av kanadensaren Michael Bublé. Originalet gjordes av Nina SimoneEnjoy!


SEVEN POUNDS



Ikväll så såg man filmen "Seven Pounds" med bland annat Will Smith, Woody Harrellson och Rosario Dawson. Från att den hade en lite slow start så att säga så utvecklades filmen under dess två timmar och när den var slut så tyckte man ändå om den. Filmen hade ett budskap, det handlade om en person som mer eller mindre låtsades vara en anställd på IRS (amerikanska Skatteverket). Med sin fejkade identitet så letade han upp olika personer i behov av olika saker. Han var deprimerad och funderade på att ta självmord efter att han varit med i en bilolycka som han mer eller mindre var ansvarig för som ledde till sju personers död. För att gottgöra det hela, eller vad man nu väljer att kalla det så bestämmer han sig för att göra goda gärningar, men enbart till personer som visar sig vara goda själva. Han "testar" dessa personer för att se deras verkliga jag, och för att göra en lång historia kort så hjälper han dom på olika sätt att antingen överleva, få en nystart i livet eller annat. Filmen i sin helhet var som sagt bra, trög start där man inte riktigt hängde med men med tiden så växte filmen och dess budskap. Om du inte sett den så gå se den. 

SUNDAY BLOODY SUNDAY

Imorgon så blir det chillande med min kära goa vän Yasmin. Vi skall typ chilla med varandra, skoja med varandra om varandra och driva varandra till vansinne... har inte riiiiiktigt hänt ännu men det kommer kanske haha. Nä men helt ärligt så kommer det vara kul att träffa henne och snacka lite allmänt skit. På menyn står alltså bio och filmen vi skall se är Seven Pounds med Will Smith så vi får väl se om den är bra eller inte. Annars så händer det inte mycket mer utan det mesta av söndagen skall ägnas åt att spendera tid med Miss Stylish. På måndag är det återigen skolan och jag ser både inte fram emot det och emot det. Det som lockar är att kursen kommer behandla kulturmötena mellan islam och kristendom, vilket mer eller mindre kommer betyda att jag bara måste ryta till som en gubbe när jag tycker saker inte överensstämmer med min bild av skeendet. Såklart kommer man trampa folk på tårna, men det är väl själva grejen med det hela.

Ser alltså först och främst fram emot min dag med Yasmin, och sen från och med måndag så skall jag och den nämnda personen sätta igång med pluggandet på den nya kursen. Helt ärligt så måste vi fixa den galant för att få åtminstone några poäng klara den här terminen. Det kommer bli en hemtenta på slutet så det fixar vi hur bra som helst.

Men först, Seven Pounds.

PARTY PARTY

Club Sheytonak och Club Alem vill bjuda er på det bästa från orienten då vi för första gången spelar sida vid sida för det vi vill kalla Europas största orientaliska dansgolv! 
Missa inte kvällen då ni får uppleva ett speciellt live framträdande med Medina och hit låtar som "förbjuden frukt" och "hoodsfred". Dj Al Azif spränger högtalarna med årets skönaste hit "Lady" och inte nog med det, förgyllar 4 andra Dj´s kvällen med det bästa inom orientalisk musik! 

Dj Poria - Persisk - Indisk - House
Dj Gio - Grekisk
Dj Samer - Arabisk-Suryoye
Dj Emrah Celik - Turkisk Pop & Halay

----------------------------------------------

VIP Paket för 10 personer 5500 Kr :

Fri Entré för 10 Personer ( 150 kr )
3 st Valfria helrör ( Vodka ,Whisky eller Raki )
15 st Redbull
Varm & Kall Mezetallrik
Fruktkorg
Nötter hela natten

---------------------------------------------------
VIP - Paket för 5 Personer 2500 kr

Fri Entré för 5 Personer ( 150 kr )
1 st Valfri helrör ( Vodka ,Whisky eller Raki )
5 st Redbull
Varm & Kall Mezetallrik
Fruktkorg
Nötter hela natten
------------------------------

Jag vill lätt dra på den här festen, det verkar vara någonting stort på gång och förhoppningsvis så lyckas man samla på sig ett gäng på helst 10 personer, som vill dra och leka stolta orientaliska bönder för en natt. 


LAK SHOO

Det är lördag och man har precis vaknat, till frukost blev det så exotiskt och nytänkande som en citron. Jag vet, jag är mentalt störd som äter en citron när man precis vaknat men den är faktiskt bra för halsen. Min hals är lite sisådär just nu och därför vill jag behandla skitet på alla möjliga sätt. Idag, vet jag faktiskt inte vad som händer ska nog ta det lugnt så mycket som möjligt och försöka ordna mitt rum lite. Den 21a mars ska kusinen gifta sig med sin brud så det skall väl bli kul med ytterligare ett bröllop, måste nog vara den 357:e bröllopet jag går på under mina 23 levnadsår, man är ju syrian. Finns faktiskt inte så mycket att rapportera om gott folk utan livet är ganska händelsefattigt måste man få lov att säga. Har mest spenderat tid med folk på skolan med massa skitsnackande, skrattande och konsumerande i skolans restauranger. Mitt jobbletande fortgår och vi får se vad som händer med den saken om man lyckas haffa nåt bra jobb med mycket cash. Imorgon söndag händer det inte så mycket, skall nog dra in till stan och chilla osv

Vi höres

UPDATE

Idag måndag den andra mars var det sista seminariet på den andra delkursen på första historieterminen. Känns skönt att den här jävligt tråkiga och meningslösa kurs kommit till ända. På fredag är det salstenta, få se hur det går. Har som en idiot man är glömt att anmäla mig till tentaskrivningen så jag kanske rent utav skiter i och skriver den istället vid nästa tillgängliga tillfälle.

Annars finns det inte så mycket som har hänt förutom tjafset som ägde rum i fredags på skolfesten men behöver inte gå in på några större detaljer, det räcker med att de inblandade vet sina roller och så vidare. Ja, nästa fest så hoppas man att det inte skall bli några problem utan att det bara skall vara roligt. Nåväl, när det gäller skolan så rullar det väl på som vanligt. Har nån enstaka komplettering som man kanske borde kolla på nu när man ändå har ledigt fram till fredag. Nästa delkurs behandlar kulturmötena mellan kristendomen och islam, jag kanske nästan sätta pengar på att jag kommer att ryka ihop med någonting på grund av mina åsikter. Men vi får helt enkelt se.

Nu sitter jag och chattar med lite folk på msn, finns väl ingenting mer att rapportera. Imorgon så skall jag kontakta vårdcentralen för att få behandling mot den jävla horbakterie som jag verkar vara smittad utav. Sen vad som händer under dagen, det vet nog bara gudarna.

ORIENTALFESTEN PÅ SH








RSS 2.0