CHILL HOS CHALO

Idag var en rätt soft dag ifrån början till slut. Var tillsammans med brorsorna och farsan hemma hos min morbror eller som vi sandnegrer säger; chalo. Vi var dit bjudna på lunch, med tanke på att vår kära mor är bortrest i Syrien och vi mer eller mindre har förlitat oss på farsans ibland oätliga kreationer och snabbmat. Det bjöds på olika inhemska maträtter och de avnjöts med basal (grönlök), figel (rädisa) och diverse olika vätsedrycker. För min del blev det en härlig och välförtjänt iskall Carlsberg öl som sköljde ner det goda maten på ett underbart sätt. 

Efter käket så drog man till deras balkong. De har en sexig terassbalkong som står mittemot Rålis, så man kan mer eller mindre spana på alla svenssons som låg där och försökte steka i den obefintliga sommarsolen. Farsan var som vanligt måltavla för min morbrors sarkasm. Finns ingen som kan få min farsa att koka som min morbror, det roliga är att det har varit samma visa i nästan tjugo år och ändå så faller farsan dit varje gång. Samtalen varierade mellan sarkasm, till politik, till annat meningslöst skit. Det var kul, man fick sig ett skratt och mättade sin mage. Det bjöds på vattenmelon och olika sorters frön och nötter som de riktiga sandnegrer vi är. I sin helhet var det en soft dag, det var kul att spendera lite tid med familjen trots allt. Nu sitter man här hemma och chillar med livet. Har haft lite ont i magen under dagen så man får hoppas att det går snart över. Lyssnar på musik med huvudet lutad mot kudden och tänker på folk som betyder något för en. Juste fan, fick också snacka med morsan för första gången på länge. Har tydligen fått ett par Lacoste skor och en Cam till min dator. Man får väl tacka. Nu ska jag i allafall återgå till det man gjorde. Imorgon är det dags att sätta igång med pluggandet.

NEW MUSIC

Min favoritlåt just nu;
Livvi Franc - Now I'm That Bitch


INKÖPSLISTA

Nu har det börjat shoppas inför skolstarten. Alla ifrån H&M och kostade mellan 99 kr - 199 kr





TREVLIG RESA!



Vissa skall resa, andra ska inte. Tyvärr så tillhör jag den sistnämnda kategorin då jag tvingas vara kvar i detta sketna land med dess sketna väder. Det har regnat och blåst de senaste dagarna, men förhoppningsvis så blir vädret bättre snart. I allafall så skall Dijana och Yasmin flyga inatt till den grekiska ön Zakynthos. Dom sexiga mamitas ska vara borta i fjorton långa dagar. Jag vill passa på att önska dom en trevlig och glassig semester bland alla Stavrosar som kommer strosa efter dom på stränderna. Hoppas ni kommer tillbaka gyllenbruna, speciellt du Dijana. Om du är lika blek som du är nu kommer jag langa en lavett till dig.
När det gäller dig Yasmin så ska du komma tillbaka chokladbrun som en riktig latinsk chokladpralin!

Hoppas ni har det fint på semestern

RSS 2.0