SOUVLAKI LEKER SEXIG


FREEDAA!

Idag fredag så är det sista dagen på VFU vilket känns helt jävla bra. Kommer inte ha någon praktik på ungefär två månader fram till tredje veckan i april. Igår torsdag så var jag på vårdcentralen och kollade de symptom som dykt upp i mina armhålor. Visat sig vara så kallad spikböld, och sjuksköterskan gjorde sin grej och förhoppningsvis så läker såren. Min förhoppning är att det inte skall dyka upp mer infektion i framtiden så jag slipper skitet en gång för alla. Efter det så drog jag till den närliggande grillen som jag inte vart på ett bra tag. Käkade mig mätt på kebabtallrik innan jag drog in till skolan för att chilla en stund med Yassi och Bigass (Dijana) där det blev lite vegetarisk pastasallad med fetaost.

Som tidigare nämnt så är det alltså idag sista dagen på praktiken, och mot kvällen så skall det partajas för första gången i år då det är terminsstartfest på Södertörns högskola. Vilka som man går med återstår att se men enligt rykterna så skall tydligen fulheten personifierad (nej, inte Adis denna gång), Hassan Qazi, dyka upp på festen. Med andra ord så uppfylls fulhetskvoten totalt då det kommer finnas två fula personer  på samma dansgolv, vilket är maxgränsen enligt riktlinjerna ifrån den svenska staten för att garantera medborgarnas säkerhet då för många fula människor kan orsaka blindhet och allmän illamående. Adis som typ är stammis på fulhets listan och så han som var orsaken till uppskomsten av ordet "ful" - Hassan Q. Där så ska man träffa på D-Liciouz (Dijana), porriga Yazilation och partyprinsessan Naty som säkerligen kommer F U C K A ur, på ett eller annat sätt.

Så. Där har ni min fredag, jag hoppas ni får en trevlig fredag och god fortsättning på er helg!

PS. Bango fick inte komma haha!


INFECTED MUSHROOM



BLA BLA BLA

Sitter som en pendejo i min säng med datorn på mina knän och försöker slappna av. Min armhåla har fått antingen är det en böld, eller en jävligt maffig finne. Jag siktar på det första alternativet med tanke på den brännande smärtan man känner för tillfället. Min morsa i hennes mammafasoner fixade en deg, inte medicin eller något sånt som moderna kultiverade människor förlitar sig på vid behandling av olika symptom och dylikt. Nej, i riktig blattemanér så fixade kvinnan en liten deg, tillräckligt stor för att täcka min armhåla, knöt ett band runt den och band mig att chilla i ungefär två timmar innan skitet skulle rensas. Ja, ibland är det härligt att veta att morsan tycker att en deg är susen för allt, vare sig det är hunger eller smittkoppor smittat ifrån en annan jävla smurf, som sitter smilandes i sin lilla etta en timme hemifrån mig.

Damn u!

ASIAN INVASION



Helt ärligt nu, utan att vara ett dugg rasistisk. Men var fan kom alla asiater ifrån helt plötsligt? Alltså Stockholm verkar mer eller mindre invaderat av kineser och andra folk med dom där konstiga ögonen. Det roliga är att många av dom bor i Tensta och Rinkeby, så jag tvingas höra deras obegripliga och förlåt att man säger det cok fula språk konstant. Är det bara jag som tror att vi helt ärligt håller på att uppleva en asian invasion?


WEEKLY UPDATE

Imorgon är det en ny vecka. Det mesta av den kommer spenderas på min VFU-skola där jag kommer att observera hur man arbetar med ämnet historia. Jag har som uppgift att prata både med min handledare som med eleverna om deras syn på historieämnet och deras tankar kring det. Med andra ord, en sjukt tråkig uppgift som jag inte förstår på vilket sätt det skall hjälpa mig i min fortbildning. Förutom det så är nog veckans höjdpunkt ändå festen på skolan. Det var ett tag sedan man rockade loss på någon av skolfesterna och det känns som det är dags. Har inte köpt någon biljett ännu, så det måste man ta tag i så snart som möjligt. Kanske åker in imorrn till Flempan för att fixa det. Hur som helst så på fredag så blir det alltså party party och förhoppningsvis är det fullsmackat med folk. Dricka kommer jag göra i mängder, jag måste helt enkelt fucka ur och dricka mig så full som möjligt för att dämpa all ångest och annat skolrelaterat och inte skolrelaterat skit som fuckat upp ens hjärna på senaste tiden. Förutom festen så är det ingenting direkt planerat, eller jo förresten det skulle sitta nice att dra på bio och checka in den nya filmen Valkyrie med allas vår favorit aliendyrkare Tom Cruise. Så det blir väl VFU, fest och bio den kommande veckan. 

TE EXTRAÑO

Cuando estoy con ustedes, estoy feliz ...Tú eres mi amiga, eres mi amor, tú eres mi alegría Te quiero.

PATETISKT!



Ja, vissa människor är sannerligen patetiska att dom inte kan agera utefter sin ålder utan beter sig som om dom vore fjortisar på en skolgård. Personen i fråga om denne läser detta kan nog känna sig rejält träffat. DU är ingenting annat än patetisk, men jag bryr mig inte dear 3-hole, det är du som vill ner på denna nivå. Fuck dig!



INKÖPSLISTA

Nu har det inhandlats och det blev följande plagg, det var 70 % rea så varför inte liksom; 



Enrique Designer Fashion Sweater White, övrigt      Mafia Designer Hooded Fur Jacket Black, Mounis Jeanswear


Totala prissumman:  ca 400 kronor (inkl. frakt)

IRRITATIONSOBJEKT

På väg tillbaka hem ifrån smurfen så tänkte jag ta mig en nattsnackis och la in tio spänn ihop om att ner skulle en liten gullig chipspåse med sourcream/onion smak ramla ner. Jag lägger in pengarna, men kommer chipsjäveln ner? Nej, på nåt jävla konstigt sätt så fastnar påsen precis innan den skall komma ut. Frustrerad börjar jag rycka och banka i maskinjäveln men ingenting händer. Där står man, regnet droppandes, det är några minuter kvar till pendeln och man ville smaska i sig lite onyttigheter på vägen hem. Jag tror att det antingen är Gud eller dom där förbannade Selecta maskinerna som nu för tredje gången blåser mig på pengar som jävlas med mig och som inte vill att jag skall bryta mitt löfte om slut med onyttigheter. Fan vad jag hatar dom maskinerna, en sak har dom lyckats med iallafall och det är att jag aldrig kommer att köpa någonting ifrån dom... i allafall inte på ett tag. 



Hatar dom!

HOS SMURFEN

Sitter här i Flemingsberg och tittar på film med Yassi. Hon har fått nån arabinfektion på ena benet och hon har klagat över smärta ett bra tag nu. Med andra ord, vi kollar på film medans fröken Chilenska patrioten ruttnar inifrån och ut.

Härligt va?



DAGBOK: 20 Januari 2009

Klockan är 00.47 när jag börjar skriva på detta inlägg. Idag, eller rättare sagt igår tisdag var den allra första dagen på den nya terminen och min andra inriktning, Historia. Som av en gammal vana så kom man såklart försent till lektionen, traskade till en ledig sittplats och blev uttråkad redan när min söta lilla rumpa landat. Introduktioner är bland det segaste och tråkigaste man kan uppleva som livs levande människa. Det är nog bara Neo från the Matrix som antagligen satt med kuken upp i luften och trivdes som en tjock unge bland bakelser. 

Gruppen man skall studera med är väl okej, till och från i allafall. Puppy och company är med oss, jag tror allvarligt talat Diddis lilla Charity to the human race så att säga är sexuellt intresserad av mig så som välgörenheten tittade. Efteråt så satt jag med Yassi, fick sällskap av Diddi som tyvärr ledde till att Café Latte även dök upp. Många av finnarna i arslet dök upp idag, inklusive Vios, 35-åring. Jag tror jag fått acne i röven eller någonting, aldrig en stund ensamma. Nåväl..

Ha det bra så länge!


PARA USTED

















La única verdad es que pienso en ti
Todo lo que he hecho han llegado desde el corazón
 
Todos tenemos un pasado, no lo olviden
Presente es lo que cuenta, nada que decir
me hará dejar de sentir como yo lo hago por ti

Te quiero y te pierdas tanto
¿por qué no significan nada para usted?
¿por qué? ...

YOUTUBE MOMENT




TVÅ GREKER OCH EN ÄCKLIG GHÄNDI


SYNDARE

Imorgon måndag är det ny vecka. Ska dra en sväng till min praktikskola och se om det går att ordna ett möte med rektorn så man kan få göra klart intervjun med denne. Sen så har jag inga direkta planer för veckans första gråtrista dag.

På tisdag så inleder vi den nya terminen med allt vad det innebär. Det skall bli rätt kul att få läsa ett ämne man är intresserad av och förhoppningsvis träffa på lite skönt folk. Det har bekräftats att Rastafarichilenaren, och Neo från The Matrix tydligen skall dyka upp på historian, soft. Finns nog inte så mycket mer att skriva om just nu, ligger i min säng kliandes mitt lilla skrev och av någon anledning fattat ett suktande efter godis. Tror jag nog skall upp ur sängen och glufsa i mig lite onyttigheter trots att jag lovat mig själv, Gud och fosterlandet att man skulle vara nyttig.

Nå väl, med tanke på att jag och Yasmin har våra platser i helvetet ingraverade med namn, vad gör ännu en synd egentligen för skillnad?


MORMOR ÅKER



Idag så drar mormor tillbaka till Syrien. Kom nyss hem ifrån morbror där familjen var samlad för att ta farväl av henne och samtidigt avnjuta lite nice käk förberett av morbrors fru. Nu sitter man på sitt rum och önskar att hon kommer välbehållen tillbaka till sitt syriska hem. Det var åtta år sedan man såg henne sist, förhoppningsvis dröjer det inte lika länge tills rendez-vous. 

CALVIN KLEIN - TITTA HIT!

Hej Calvin Klein

Jag har en kompis vid namn Adis som gärna skulle vilja vara er nya kalsongmodell. Titta på bilderna nedan, titta hur "fin" och "vacker" han är. Vem försöker jag lura egentligen.. han är skitful, så om ni nånsin vill göra en ugly version av era kalsongreklam-pelare så haffa honom!

 



JUL 2008



Bilden tagen någon gång under julfirandet 2008.

På bilden ser man morbror, brorsan, Jag, morbror, mormor och andra brorsan

REDOVISNING OCH FAMILJ

Idag så hade vi den sista redovisningen för denna termin, äntligen så är man färdig med det sjukt tråkiga Utbildningsvetenskapen. Tentan kommer lämnas in imorgon och efter det så ska man bara fokusera på att fixa alla kompletteringar som man möjligtvis har för att sen koncentrera sig på 1,5 års historieläsande med start nästa vecka. För hoppningsvis så blir det roligt, och inte massa ointressant bullshit som jag tycker stora delar av religionen var.

Hur som helst, så var det alltså redovisning idag. Efteråt så chillade man lite tillsammans med Yassi, käkade och sen så drog jag in sent på eftermiddagen till Hammarby sjöstad och hem till min morbror. Det är så att mormor drar tillbaka till Syrien imorgon kväll så man passade på att chilla med henne lite. Var där tillsammans med morsan, träffade på morbröderna med deras respektive. Sen några timmar senare dök delar av Södertäljeklanen upp och det blev ett hejvilt kaklande om diverse ointressanta ting.

Imorgon får vi se vad som händer. Jag kommer nog dra in till min VFU för att få mina papper underskrivna och så vidare. Sen senare mot kvällen ska jag åka in till samme morbror igen för jag är tillsammans med familjen bjuden på middag, till min förtjusning blir det lite delikat italiensk mat på menyn. Sannerligen är det smaskens!


Förresten. På väg till morbror så var det nån jävel som fes på tvärbanan, alltså den stank som kom den fick mig att önska att jag aldrig hade fötts. För att fucka till det ytterligare så steg en ghandi upp vid Gullmarsplan och satte sig bredvid mig. Så det blev en härlig mix av fis med curry. Fan vad jag älskar mitt liv ibland..

PUBEN



Ja, mina damer och herrar. Ikväll så drar jag till skolans pub för att dricka mig full.

Det bästa är att jag har redovisning imorrn klockan 08... haha ja, vi får väl se hur det går!

DAGBOK: 12 Januari 2009

Idag var det egentligen tänkt att jag skulle träffa rektorn på min praktikskolan för att diskutera fem frågor som är relaterade till den tenta som vi för närvarande skriver i grupp. Så blev inte fallet eftersom jag helt glömt bort att det idag var dags för ytterligare en meningslös seminarium. Jag fattar allvarligt talat inte poängen med seminarier på den här kursen som är sjukt tråkig och ointressant. HUR SOM HELST...




Hade seminarium under tre timmar ifrån 9 till 12, käkade sedan lunch med Yassi och världens bästa Dijana. Det blev en härlig varm pasta med feta ost, paprika, kycklingbitar och diverse annat smått och gått. Efteråt så arbetades det i gruppen med vår tenta, innan dagen avslutades med fika och en intressant diskussion om religion, evolution etc

Dagens bästa citat, som helt enkelt knäcker står vår kära Gulyana för...

"Alltså, dinosaurierna fanns dom under Jesu tid?"... Ibland är man glad att man har Gulyana..

TO THE MOON AND BACK

Jag får alltid så sköna minnen när man hör den här låten.. den har summerfeelin' över sig..


BILDTÄVLING


Uppgift: Lokalisera fulheten på denna bild.                 Ledtråd: den har vit pikétröja



Om du gissar rätt kan du vinna ett fint pris. Skriv din gissning som kommentar, glöm ej namn.

VILL...

... bli klar med vår grupparbete så snabbt så möjligt så man får skitet överstökat

... att det här skitvädret skall ta slut

... äta en fet Max Original mål (fast jag lovat mig själv att vara nyttig)

... slippa VFU!

... sova ut och vila min kropp

... saker som ej får tas med med hänsyn för barnen

SLUTKÖRDA





























PLUGG I SKOLAN...


NYA TAG



Imorgon, eller rättare sagt idag måndagen den femte januari tjugohundranio så inleds en ny epok. Jag befinner mig vid slutet av många saker, om vi koncentrerar oss för denna gång enbart på det skolrelaterade så är detta den näst sista veckan på denna kurs, denna termin. Med det så innebär det att många av de människor man lärt känna vissa under 2,5 år andra under en kortare period, att våra vägar skiljs åt för att eventuellt mötas igen om 1,5 år eller om ens det eftersom vissa kanske inte hinner klart med allt till examensarbetet eller kanske hoppar av eller byter lärosäte. 

Med skiftandet av människor, individer och grupperingar så öppnas det en möjlighet för att få in nya intryck och lära känna nya människor. Som sagt så kommer jag att läsa Historia som andra inriktning med start om sisådär två veckor eller nåt i den stilen. Jag är glad att det INTE kommer vara någon verksamhetsförlagd utbildning, i allafall inte vad jag förstått. Någon eller några människor kommer man släpa med sig in i Historia, vissa önskade man få ha kvar och fick det, andra önskar man inte behöva stöta på igen och vem vet dom kanske blir som en finne i arslet och dyker upp ändå. 

Hur som helst, med skolan inleds alltså det nya året. Med skolan kommer det nya året även att avslutas med tanke på att den upptar så mycket tid och så mycket engagemang. Vad som händer in between så att säga är fortfarande ett oskrivet kapitel i sagan om Sikon, häng med under året så får vi se vart resan för oss härnäst.


2008

Nu är detta året slut och bloggandet skall återupptas. Jag måste nog säga att det vart bland de mer händelserika av mina 23 levnadsår. Jag har kommit halvvägs på min utbildning och nu under senare delen av januari så inleder jag studerandet av min andra inriktning, Historia. Jag har även rest tillsammans med tre kukhuvuden (Araben, Näsan och Fulheten) till Rhodos. Där shakades det, partajades, dracks i mängder och pengar spenderades kors och tvärs. Lyckades även slänga in en siesta bredvid en brandsläckare.

Detta år har även inneburit att relationer med personer har fördjupats, medan andra relationer har glidit allt mer ifrån varandra och kanske aldrig kommer hitta tillbaka igen. Men who knows. Hur som helst så har det varit ett ganska fartfyllt år på skolan. Så nu kastar jag mig in i ett nytt år, med nya människor och insikter. Jag hoppas innerligt att 2009 blir ett år utan drama och konflikter och att allt skall rulla på som på räls. Det blir antagligen en resa under kommande året också, vart den bär av får vi väl se. Jag hoppas ni alla har fått ett någolunda bra år och att det annalkande året blir bättre och överträffar era förväntningar. Många saker förbättrades, medans andra försämrades men en sak förblev intakt och det mina vänner har ni nog redan listat ut...

Ja, tyvärr kanske man skall tillägga... Hassan är FORTFARANDE jävligt F U L

Puss på er!


RSS 2.0