CONGRATULATIONS

VARFÖR GIFTE DU DIG ADRIANA....BUHUHU ; (  HAHA.. 



WEDNESDAY

Idag mina vänner skall det bli pluggande i skolan med Yaz är det tänkt i allafall. Imorgon så har vi ytterligare ett seminarium som denna gång skall handla om eposet Aeiniden som skrevs för typ 2000 år sedan av en romersk författare vid namn Vergilius. Det är den romerska versionen av grekernas Illiaden kan man väl säga. Hur som helst så har vi fått ett par instuderingsfrågor som vi skall besvara inför seminariet för att underlätta diksussionen. Vi får se hur det går helt enkelt.

Förutom det så känner man sig som crap eftersom man har fått ont i halsen och magen är lite sisådär den också. Nu skall jag börja röra mig in mot skolan, hoppas bara humöret och magen håller sig under hela dagen för vi måste verkligen plugga idag. Pallar inte sitta som en idiot utan att veta vad man kan tillföra diskussionen. 

  Vergilius 

MUSIC!

Lazee - Im Not Pop

Enligt mig Lazee's bästa låt.. musiken är jävligt tung asså, speciellt inledningsbiten.







Lecrae - The King    

Vet inte så mycket om religiös rap, men jag hörde den här låten för ett tag sedan. Jag tycker den är rätt bra, men som sagt smaken är som baken när det gäller sån här sorts musik. Enjoy!



PIMP MY STYLE

Som ni kanske vet så är det dags för mig att pimpa upp min garderob en aning och sluta klä mig som om jag vore en kurdish import ifrån bergen som nyss anlänt till de svenska stränderna. Idag så småfuckade man ur på Stadiums hemsida för att se vad de hade att erbjuda.

Inköpslistan blev följande:


 Pris:  699 :-     Märke: Adidas
PUMA BENNY SR BLACK / WHITE
Pris: 399 :-     Märke: Puma
 
   Pris:  299 :-    Märke: Warp

SUNDAY

Det är söndag och klockan är strax efter ett. Man sitter i sin säng med kudden mot nacken och datorn över täcket. Har precis käkat klart, morsan fixade lite Kibbe med tomat/gurksallad. Det smakade väl bra, antagligen. Hur som helst så sitter jag alltså här och mer eller mindre tar det lugnt. Finns egentligen inte så mycket att säga, förutom att jag måste typ uppgradera mitt garderob ifrån kurdstilen till en mer sofistikerad och manlig stil. Nåväl, få se vart det leder en till.. kollat lite på nätet hittade en och annan fin tröja ifrån Everlast, Fred Perry med mera. Men det får nog bli en fysisk visit i klädbutikerna med en klädexpert. 

Som sagt, det är söndag så det finns väl inte så mycket man egentligen kan göra. Får väl ta det lugnt och ladda inför kommande vecka med allt vad den innebär. Dels så måste man inleda pluggandet inför den stundande tentan som kommer allt närmre. Dagen D är satt till fredagen den 6e mars och jag hoppas att man klarar tentan på första försöket. Sen så kanske man skall ta och fixa klart Willy tentan som man inte gjort på jag vet inte hur länge. Sen så är själva höjdpunkten på veckan förmodligen Oriental night festen på skolan. Skall bli kul att dansa till lite orientalisk musik... och kanske röka lite vattenpipa. 

Finns inte så mycket mer att tillägga. Hoppas folk har det bra..

SATURDAY

Idag så vaknade jag nån gång runt tiotiden med att messa min rätt så när det gäller detta ointresserade kompis Yasmin och påminde henne återigen att göra det hon bör göra två gånger om dagen. Jag känner mig lite av en storebror/farsa kontra sergeant när jag beordrar henne att inta sin morgondos. En stund senare så drog jag uppåt till köket och ordnade mig en riktig bamsefrukost innehållande; äggröra, feta ost och härligt skivade och saltade röda tomater. Efter det så fortsatte diskuterandet och lattjandet med folket på MSN och på Facebook. Det är härligt att ens sociala kontaktnät idag mer eller mindre äger rum framför en dataskärm. Sannerligen är det härligt att vara en modern människa... : /

Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på hur mina bröder tillsammans med sin chilenarpolare Daniel bankar och för oljud i rummet bredvid. Mina kära bröder har tydligen skaffat sig ett bord och en stol som dom skall använda när dom skall plugga och så vidare. Mitt tips är att idioterna kommer få hålla på ett bra tag innan dom lyckas montera sina jävla IKEA-varor. Om en stund så kommer jag förmodligen att dra ut en sväng med Kostas och kanske nån annan av idioterna. Men vi får se vad som händer med den saken.

Shalom!


RIHANNA 21 ÅR

JAG TROR NOG BRUDEN HADE ÖNSKAT SIG EN LYCKLIGARE FÖDELSEDAGSFIRANDE 



PULL IT OFF





R.I.P.

Hej

Vi känner inte varandra, kommer aldrig att träffas. Inte för att man inte vill, men eftersom vi helt enkelt inte kan. Jag har sedan jag först hörde talas om det, alltid funderat på hur saker och ting hade varit. Skulle jag vara så som jag är som person, eller skulle det ha någon som helst inverkan? Jag har många gånger funderat på varför det skedde, finns det någon mening med det. I ärlighetens namn har jag inte funnit någon godtagbar anledning till varför, det finns ingen logisk förklaring till det. Jag berövades någonting fint, någonting som jag tror hade hjälpt mig på flera olika sätt. Nu finns det inte där, saker blev som dom blev. Hade det varit annorlunda om det inte hade skett? Det är sånt som aldrig går att besvara. Tänkte på det häromdagen, minns inte och vet inte varför jag ens gjorde det. Men då och då blossar det upp vissa situationer i livet då man önskade att det hade slutat annorlunda för det hade nog hjälpt mig när jag behöver bli hjälpt. Nu har man ingen, ingen som riktigt och fullt ut skulle kunna förstå en. Vem vet, du hade kanske varit just den personen. Hur det än skulle vara kommer jag aldrig att få veta, och det gör mig både arg och besviken. Vart du än är, hoppas jag att du har det bra. Om det finns en Gud och ett himmel så kanske vi ses där, vem vet?

Även om vi aldrig fick mötas, även om du aldrig hann ens döpas och få ett namn som enligt morsan skulle vara Lilian är din plats i mitt hjärta alltid garanterad oavsett. Älskar dig som den bror du aldrig fick träffa, älskar dig som den syster jag aldrig fick ha.

Må du vila i frid min stora syster  

* 1983 + 1983

DET GICK BRA

Dagens seminarium gick jävligt bra. Jag tycker helt klart att min grupps presentation var klart bäst utan någon som helst tvekan. Körde min grej, tyckte inte jag alls kände av någon nervositet... Yasmin och Oriane var duktiga dom med, körde sina respektive grejer utan att stirra allt för mycket på pappret... nu är det skönt att det är över, nästa sak att fokusera på är att se till så man är välförberedd inför tentan som kommer om ungefär 2 veckor...Fy fan alltså man får inte ens en stunds vila den här terminen verkar det som. Håller faktiskt på att bränna ut mig, känner mig allmänt trött och det sätter sig på humöret. Lägg till en massa annat som sätter sig i tankarna och jag är inte långt ifrån att inleda ett (miss)bruk av Alvedon tabletter.


+
det gick så sjukt bra på redovisningen, Uncle Festers sköna personlighet

-
att jag aldrig lyckas få ett grepp över vafan Neo säger, småungarna som skrek

SUG

Jag är sugen på;

DAGENS MENY

Hade en förläsning idag, men pallade fan inte resa mig ifrån sängen men var TYVÄRR tvungen. Tog en snabbdusch, och drog in mot skolan. Väl där så sket man i föreläsningen trots allt och istället satt och lunchade med Yasmin i Arom som mer eller mindre blivit vårt sacred place. Efter lunchandet så drog man till biblioteket, satt och lekte über ambitiösa och försökte skriva så mycket som möjligt på vår presentation.

Till den som missat så har jag en presentation om Inkaindianerna nu på fredag så det är jävligt nervkittlande och stressigt, eftersom jag hatar sånna här grupparbeten och presentationer överhuvudtaget. Inte min starkaste sida, och helt ärligt så är jag inte direkt intresserad eller motiverad av uppgiften. Whatever, så imorgon torsdag så ska jag träffa Rastafarichilenaren runt 10-tiden i skolan för att snacka ihop oss. Yassi som skall in till sin VFU-skola möter upp oss nån timme senare eller så. Hur som helst, mina damer och herrar så verkar man ha fått VG på 10.5 högskolepoäng, det enda som behövs för att jag skall få mina härligt välsmakande Vg-iga 10.5 poäng är ett underskrift. Min handledares underskrift, och tyvärr så har inte han hört av sig ännu trots att han sa att han skulle göra det.

Så. Presentationen är alltså på fredag och efter det blir det ABSOLUT inget jävla andrum eftersom dels så har man en curryluktande saltenta den 3 mars som man måste döda sig inför, dels så har man massor med småsaker som måste göras. Fan man måste sätta igång Yaz... vi måste plugga inför tentan från och med denna helg och senast måndag eftersom det inte är så långt kvar till domedagen. Sen måste man fixa de restskit man har sedan tidigare.

Hora vad mycket skit man har i skolan just nu.


ZAKYNTHOS


MIN LYCKA

Det måste helt enkelt vara någonting, att Gud typ hatar mig eller någonting. Alltid när man tror att saker går ens väg, att man äntligen får uppleva saker så skall alltid händelser som sker leda till konsekvenser som gör att de förblir en finne i arslet på mig. Jag är cok förbannad över hur saker och ting blev, jag blir cok förbannad bara av att tänka på det. Allt känns så jävla irriterande ibland, vad som kunde ha blivit som istället tog en annan vända på grund av en bullshit händelse.

Alltså helt ärligt. Jag hatar det så mycket att jag spricker. Tvingas sätta en fasad och leka trevlig när man inombords bara vill spricka av den irritation man känner och man kännt sedan man fick ett viss besked som så klart med min "lycka" var tvunget att hända. Jag kan i slutändan inte göra någonting förutom och garva åt eländet. 

Nu skall jag återgå till studerandet i skolan. Irriterad är bara förnamnet.

DATASALEN

Sitter just nu i en tyst datasal i skolan och leker ambitiös. Vi har en presentation om inka civilisationen som skall presenteras inför vår seminariegrupp nu på fredag. Det går väl sådär med faktainsamlingen, inte direkt den roligaste uppgiften jag fått göra under min tid på skolan. I min grupp ingår Yasmin och Rastafarichilenaren, så vi får väl se hur det bär av i fortsättningen.

Idag så hade vi seminarium, handlade om "Illiaden", med andra ord berättelsen om det trojanska kriget, Helena och Paris, Hector och Akilles. Jag hade som vanligt inte förberett någonting, men fick några grejer sagda vilket säkert gav en illusion om att jag faktiskt hade läst. Är ganska duktig på sånt, snacka en massa bullshit på seminarierna och få det att låta värsta akademiskt osv

Skönast under seminariet var ändå som vanligt Uncle Fester, ni vet snubben med den skruvade klädstilen och som ser ut och vara tagen direkt ifrån filmen "Gökboet" och placerad med oss på historian. Måste säga att jag diggar honom mer och mer, det räcker med att titta på snubben och han genererat åtminstone ett flin.

Nu skall jag nog återgå till studerandet så vi får väl höras!

 < --- Min klasskamrat!

MSN NOSTALGIA DEL 1

Jag är glad att man sparat ens samtal på MSN. Synd bara att de inte sträcker sig hela vägen tillbaka till sommaren 2008 och ännu tidigare, dom har av någon anledning raderats... ; (

Kollat igenom några av våra samtal... alltså jag har ont i magen av hur mycket man skrattat. Det är blandningar av söta kommentarer, kärleksyttringar, sarkastiska kommentarer, driv med den andre.. Historia helt enkelt. Över 18 000 kilobyte av samtal, morgon, eftermiddag och kväll...ibland långt in på småtimmarna.

Ska nog försöka skriva ut manuscript av samtalen så de kan bevaras för att läsas nån dag när man har tråkigt. Så otroligt hur man kan se en hur saker och ting utvecklas bara genom att kolla ens gamla msn-konversationer... Här nedan följer några av de skönaste kommentaren ifrån min samling som sträcker sig ända till 7 oktober 2008. Vad som hänt samtalen ifrån sommaren och framåt vet bara Gud, enda arvet är en ljudinspelning ifrån juli.


exempel;  10/10 2008     01:21:02 - 01:22:07

A:  klockan är 01.20 kolla vad hon lägger upp

A: driveru med mig

B: HAHAHA

B: det var till min kusin ****

B: ja visade min usa linne

A: d enda jag såg var två planeter som tycks ha kolliderat

B: HAHAHAHAHA

B: asså dra åt helvete


exempel;  10/10 2008       20:05:29 - 20:05:40

B: ja var redo att skyla mina kometer

B: venus och saturnus

A: inte ens solen kan skyla dom

B: HAHAH



Fler smakprov kommer senare. Helt klart glad att dom sparades. Vi knäcker helt enkelt!

PARTY 4 DIJANA







NÅGRA SPECIELLA KVINNOR

YASMIN

Det finns nog inga ord som beskriver det man känner
Det finns nog inga ord som beskriver den tacksamhet man har
För att man har dig i sitt liv och kan alltid finna tröst hos
Det finns nog inga ord som beskriver din betydelse för mig
Hur du lyckats på ett sätt så många förr misslyckats
Det finns nog inga ord som beskriver din skönhet man
Får uppleva alla dar, alla stunder, all tid
Tack för att du kommit in i mitt liv, att du visat dig vara den
Vän och så mycket mer som du visat dig vara för mig
Det finns ingen människa lik dig, det finns ingen tjej
som ens kan komma ens i din närhet
Jag ser fram emot dagarna, månaderna och åren som kommer
Kommer du finnas där för mig, som jag för dig?
Det vet jag att du kommer att vara, och det gör mig trygg
Det jag önskar dig är all lycka i framtiden, att du skall få
Må bättre, känna dig bättre och att ditt leende än en gång skiner
Som den Yasmin jag en gång lärde känna och känner för

DIJANA

Du, min vän och min syster from another mister
Lärde känna dig mer på sistone, och fattade tycke för dig
Du är en fin människa, men som av någon anledning alltid
Har dragit till dig smuts, som inte vetat hur man skall behandla
En fin och generös människa och kvinna som du är
Du är vacker utan spackel, glöm inte det och låt ingenting eller
Ingen komma i din väg för din lycka
Den person som förtjänar ditt hjärta har ännu ej dykt upp,
Hoppas innerligt att du finner din kamrat och att han kan
Ge dig massor av dolme, så att din törst förblir släckt
Du är min sestro, finns här för dig!

MIRNA

Min lilla kaxiga lillasyster
Även om vi bråkar, eller går varandra på nerverna
Så älskar jag dig väldigt mycket, mer än
Du någonsin kommer att veta, även om jag
Har svårt att alltid visa min tacksamhet och kärlek
Jag kommer alltid finnas för dig, och hoppas att du
finns där för mig, när mina stunder av depression och livshat
Sätter sig på mitt humör
Du är finast, sötast, vackrast och porrigast i familjen och utanför
Låt ingen jävel trycka ner dig!

MORSAN

Du är vad du är för mig. Finns inga ord. Bahebek.

KRYA PÅ DIG!


Jag hoppas du kryar på dig min specielle lilla vän och att det skit som dykt upp på sistone skall försvinna. Hoppas inte det är jag som legat bakom det, om det är så var det inte min mening direkt. Krya på dig, och jag hoppas du blir friskare så snabbt som möjligt och att världens vackraste leende åter skall skina likt solen och förgylla min vardag. Finns här för dig när det känns svårt eller om du behöver en stöttande kram. Din bror para siempre.


D-LICIOUZ TURNIN 22

IDAG SKALL VÅR VÄN BIG ASS ELLER SOM HON EGENTLIGEN HETER DIJANA FIRAS. HON FYLLDE SÅ MYCKET SOM 22 ÅR I ONSDAGS OCH SKALL ALLTSÅ FIRAS IKVÄLL MED LITE DRICKANDET OCH SHAKANDE I HENNES ÄRA.

BOM BADONK DONK DONK... HAHA



HASSAN = MISSLYCKAD COCKBLOCKER

Grabbgänget var ute på en bar för några dagar sedan i Slussen har jag för mig. Hur som helst så började Hassan, fulhetens prince charming, dansa med någon svennebrud. Hon dissade honom, och på väg därifrån så haffade Kostas henne. Hur som helst så började Kostas dansa med den här bruden till Hassans besvikelse. Som en riktig cock blocker, den här fula pakistaniern är, så försökte han förstöra Kostas lycka att äntligen få stoppa fingret i majonäsen. Det roliga är, att Hassan blev ÅTER IGEN dissad så det stank om det när tjejen började på eget initiativ och antagligen som en pik åt den fule pakistaniern grovhångla med Kostas. Så, Kostas fick tjejen, han fick hennes nummer och antagligen kommer han stoppa in den i hennes skattkista. Vad fick Hassan?.. Som vanligt ingenting, eftersom ingen Simon var där för att erbjuda en nödlösning åt honom. Tyvärr min vän, men din svendom får du nog förlora först när dina föräldrar köpt dig en bengalisk tös som de behövt ge en förmögenhet för att införskaffa! Hahaha



OM MAN ÄR UTTRÅKAD

Bästa medicinen.

IDIOTER

Snacka om att människor är uppfinningsrika i deras strävan att blåsa andra människor på pengar, liksom kolla det här patetiska exemplet. Vilken pendejo med någon form av intelligens skulle köpa den här tjänsten som kostar 249 kronor, och tror att den skall räkna ut dennes dödsdag. Vad hände om idioten blir påkörd av en buss dagen efter att han fått beskedet att det är meningen han skall leva i 50 år till. Kommer hans anhöriga få pengarna tillbaka?.. Idioter.

Snacka om att dagens sekulära människor helt klart har någon slags bristning i sin hjärna. Dom leker så fina att dom är så sofistikerade och att det är bakåtsträvande om en person är religiös eller fan vet jag, och så går samma idioter på bullshit som new age, ungdomskällor och sånt här bullshit som uträkning av ens dödsdag.. snälla.


UPDATE

Nu händer det igen. Det är tamefan helt jävla otroligt. Vi har fått en Bango i seminariegruppen, alltså inte för och vara elak men varför är jag för tillfället helt omringad av ghandis överallt? Alltså Bangos storasyrra med den odrägliga frisyren och outfiten får mig att vilja spy och skratta på samma gång. Satt idag och försökte hålla mig tills det brast för mig. Könet på varelsen vi kallar för Bangos syster är oidentifierat, men av osäkra källor kan det, med betoning på ordet KAN det vara en feminin varelse -  vi kan kalla henne en kvinna. Hur pallar man helt ärligt se ut så som hon/han/det gör och vill bli lärare?

Sen har vi en annan jävel, som ser ut som en blandning av Uncle Fester ifrån familjen Addams och en karaktär ifrån filmklassikern "Gökboet" med Jack Nicholson i en av huvudrollerna om ni kom ihåg den filmen. Alltså den här människan, som klär sig som karlsson på taket, han måste hela jävla tiden envisas med att föra konversationer med mig. Inte med någon annan men med mig. Alltså jag förstår jag är social, vissa tycker jag är charmig, andra tycker fan vet jag. Men jag har inte ens visat ett intresse att ens vilja utbyta ens en gäspning med snubben. Första gången han pratade med mig, så stod jag och kollade några affischer utanför vårt föreläsningssal. Killen kommer ut därifrån, går förbi mig, kommer tillbaka och säger, - Vet du vad jag tänkt på, vore det inte bra om man sålde kaffe för typ 3-4 spänn vid andrahands bokhandeln? ... Jag stod där helt borta och undrade om jag missat nåt. Så jävla fucked up man kan vara alltså helt ärligt. Sen går jäveln in i toaletten och släpper värsta brakaren att det bokstavligen ekade i hallen!

Vad finns det mer och säga, jo jag börjar gilla vår seminariegrupp lite mer nu när det gått en tid. Grabbarna, så klart alla blattar verkar sköna och man får sig ett o annat garv eftersom några spyr ur sig fucked up kommentarer.  Som exempel kan vi ta Fadys kommentar idag när han skulle leka smart och kom med värsta blatte metaforen som handlade om kebab utan kött eller någonting sånt. Hur kan man inte älska sånt? Haha..

Ja.. nu ska man ta tag i skolan och fick höra att vi tydligen fick VG på tentan på förra kursen. Nice!

BEHÖVER ETT SKRATT




INSOMNIA

Sex dagar efter ett av de lyckligaste stunderna i mitt liv. Nu kom baksmällan. 

Livet är sannerligen härlig att leva... Det var ju för bra för att vara sant... 

Är trött men kan inte sova. Insomnia Insomnia. Oh du härliga insomnia!


MODELL REA

Läste i tidningen att det tydligen råder REA på modeller numera med tanke på den taskiga ekonomiska situationen i världen. Fan vad soft, så jag kan numera få Adriana Lima till halva priset -  Man kanske borde slå till!

Tror ni det räcker med två getter och en höna?... 



DAGBOK: 05 Februari 2009

Idag så var vi på museibesök med hela seminariegruppen. Anhalten var Medelhavsmuseumet och jag måste nog säga att det var bland det tråkigaste man vart med om på länge. Jag har ett intresse av antiken och speciellt det romerska imperiet, men inte ens mitt brinnande intresse för den epoken kunde få mig att inte vilja skjuta mig själv idag. Guiden, var mer eller mindre påtänd på LSD eller någonting. Kunde knappt hålla mig för skratt ett tag för sättet snubben pratade fick nästan mina njurar att vilja spricka. Vi fick kolla på några meningslösa statyer och höra den drogpåverkade guideledaren snacka sitt meningslösa tjatter i strax under en timme måste det ha varit. Sen så gick vi runt och kollade i några minuter innan jag och Yassi inte pallade med livet så vi drog därifrån.

Efter att irrat runt som höns i Gamla stan i jakten på tunnelbanan så hittade vi åtminstone en busshållplats och därifrån med bussen tog vi oss in till Centralen. Det blev ett besök på Åhlens innan dagens höjdpunkt, Naty, Yasmins sexiga kusin gjorde entré. Haha, jag hade faktiskt sett fram emot och träffa henne så det var nice. Till min sorg så hade hon inte sin bengaliska svans med sig denna gång men det kommer fler tillfällen längre fram. Vi tre gick runt i butikerna och chillade, käkade på Kungshallen och sen bar det av till Kista för lite mer shopping för deras del och chillande toffleri för min. Såg den där bögen från Lets Dance köra sin gayuppskruvande handviftande dans (?!) och sen så var dagen slut. Traskade hemåt i lätt snöfall lyssnandes på Ryan Leslies "Rock U" på Ipoden.

Det var min dag det. Nu sitter jag i min säng och värmer mig under mitt sköna täcke. Vi höres!

CRAVING!

För att citera Yasmin;  - Jag vill ha Ben and Jerrys!



UPDATE

Livet rullar på just nu måste man nog säga. Vädret där ute fullständigt suger, precis som de senaste åren är vintern rätt sent och helt ärligt så vill jag bara be snön att dra åt helvete. Man vill det skall annalkas värme och sol så snabbt som möjligt. I skolan händer det inte så mycket, skitfolket har mer eller mindre lämnat och förhoppningsvis så slipper man all dramatik och dagisfasoner nu. Min seminariegrupp är rätt skön, vi har inte haft så många seminarier men av det man sett så är de ganska sköna. Stör mig lite på vissa dagisfason tendenser när den gäller vissa som typ verkar pissa på sig så fort man kommer i närheten, men annars är det lugnt.

Dagarna spenderar man för det mesta med Yassi, dels för att hon är skön och man känt henne ett bra tag nu, och dels för att man inte hunnit klicka med någon riktigt. Om jag ska vara helt ärligt så skiter jag fullständigt i så länge som jag har henne och chilla med. Imorgon tisdag är det mening att vi ska ha ett seminarium kring en arbetsuppgift som vi hade runt den senaste praktikperioden. Så sköna som vi är så har varken jag eller hon gjort ett jackshit så det får väl bli en massa ordbajseri och improvisation helt enkelt. Vi måste verkligen ta tag i skolan från och med denna termin.

Var och såg på filmen "Pride and Glory" för ett tag sen, den handlar om en NY-familj som har polisyrket inom sig som brottas med dilemmat om lojaliteten till familjen kontra rättvisa och sanningen. En rätt bra rulle med skådisar som Jon Voight, Edward Norton och Colin Farrell i rollerna. Filmen avnjöts med lite Cola, popcorn, Daim och ett skönt sällskap. Nu i fredags för er som helt missat det var det terminsstartsfest på skolan, dagens eller rättare sagt kvällens höjdpunkt var då Hassan Qazi fick smaka på livets sötma för antagligen första gången (snälla har ni sett killen?!), då han fick sig en efterlängtat puss ifrån en flicka. Hans min och eufori efter det hände måste nog vara ett bevis på att Qazi antagligen "kom" i sina kallingar efter händelsen.

Ja, detta var lite av en update. Som ni ser har inte så jäkla mycket hänt, utan det är mest gamla rutiner som upprepar sig gång på gång helt enkelt.

Tills vi höres igen, får ni ha det jävligt bra!


PARTY PEOPLE

I fredags var det terminsstartsfest @ Södertörns högskola, det dansades, det dracks och det lattjades runt. Här nedan följer några av de bilder som jag tog under kvällen;

(OBS! Ni får ursäkta Hassans fulhet på bilderna)









RSS 2.0