RE-DO TENTAN


Det gick inte lika bra som man kanske hade hoppats på tentan jag skrev den 18e april. Men jag klarade åtminstone en av de tre delmomenten (kronologin) så det är ju bra. Skall skriva om den, den här gången kommer jag nog att fixa de andra två delarna och så slipper man tänka på det här skitet!


NIGHT TRAIN UNREVEALED

Helt ärligt förstår jag mig inte på vissa patetiska stockholmare. Speciellt dom här idioterna som jag nästan alltid av någon sjuk anledning tvingas åka pendeltåget med på kvällarna när jag är på väg hem. Det är alltid nåt, eller något som får en att häpnas och förundras över dessa neandertalares barbari. Nu senast igår kväll. Sätter mig som den laglydige medborgaren jag är på en sits för att avnjuta resan genom att läsa sportblaskan. Tåget hinner inte ens rulla då jag hör en patetisk person, svensk , vad annars liksom som skall göra bort sig. Helt ärligt svenskar, jag vet att ni saknar en kultur och cojones men varför måste ni alltid skämma ut er?

Det är helt otroligt. Svenskar är nog bland de väldigt få folkslagen på denna planet som behöver alkohol i kroppen för att utveckla testiklar nog att vara en avslappnad, social och tillmötesgående person. Helt otroligt att vissa människor man ser på nattåget som är helt dyngsura av sprit och som äntligen vågar sig fram för att flörta med några dumma blondiner som leker svåra men som tappar trosorna bara man tittar på dem. Hur som helst, så får den svenske mannen, som måste ha förlorat sina testiklar någon gång under senmedeltiden då ni slutade vara vikingar och började bli fjollor modet nog att stöta på en tjej först när han är full. Samme person skulle om han vore nykter sitta alldeles tyst, vågar inte ens fisa bredvid samma tjejer om bara den detaljen var annorlunda. Nykter kontra full.

Hur som helst, tillbaka till gårdagen. Den här dumma svensken, började snacka massa skit med två andra tillfjollade ex-vikingar om diverse saker. Sen så går idioten och pissar på några säten och fönstret. Alltså kan man vara mer barbar, än så? Jag tror inte det. Sen det här är det roliga. Några stationer senare så kommer ett sällskap upp på tåget. Idioterna går och sätter sig exakt vid de ställe han hade gått och kissat. Jag bokstavligen hör hur en av brudarna, när den fulla fjollvikingen försöker förklara för henne att hon sitter brevid hans piss med att det inte gör någonting eftersom det bara är vatten. Sen så försöker hon honom att försvinna genom att uttala de mest banala och patetiska trolleriformen jag någonsin har hört. "Tjingeling tjing, nu är du borta". Jag satt där och skakade huvudet några säten därifrån och undrade varför Gud gav oss syrianer näsor men svenskarna ett fint avlångt land. Orättvist är bara förordet. Men Gud kanske älskar barbarer.


SUGEN PÅ EN FET




LEKTE LÄRARE

Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde, det här med att hålla lektioner. Jag stod där framme, trodde att jag var en nyinkarnation av Sokrates och pratade lugnt och metodisk kring de ämne som min lektion skulle behandla. Det var om det romerska imperiet och kristnandet. Med andra ord så kunde jag egentligen ha haft lektionen i sovande stadium, men skämt åsido så gick det över förväntan. Jag blev positivt överraskad när en av brudarna, som inte direkt är känd för att vara den mest positiva faktiskt gav mig beröm. Inte nog med det, så hade många även talat positivt om mig till den lärare de hade efter min lektion. De hade tyckt att jag var skitbra och det är ju alltid kul att höra. Jag är nöjd. Nu skall jag njuta av det här, för vem vet nästa gång kanske baksmällan kommer.

I KNOW YOU WANT ME

Pitbulls nya låt är nice, cok nice


VFU OCH TANDVÄRK

Pallar inte med livet alltså. Imorgon (läs idag) så skall jag hålla mina två första lektioner för denna gång, och ämnet som skall avhandlas är det romerska imperiet och kristnandet. Mina elever är sjuor, aldrig haft dom tidigare. Vi får helt enkelt se hur det går. Förhoppningsvis så rullar det på, jag kan inte säga att nervositeten har kommit än, den kanske aldrig kommer heller med tanke på det inte är första gånger jag undervisar. Men som sagt, ny klass, nya utmaningar. För övrigt, har ont i en tand, eller om det är tandköttet som värker. Helt ärligt har jag inte lyckats lokalisera smärtcentrumet, det verkar som om hela bakre delen av min käft, åtminstone höger sida gör ont. Inte alltid, men i vissa stunder och det irriterar mig. Tiden hos tandläkaren är högsta prioritet. Nåväl, så en tand som värker och VFU, det kan sammanfatta mitt liv just nu.

HASSAN QAZI PUMPAR


SAVVAS...

... helt ärligt gubben, är du håmozekxuell? Sluta skicka kukbilder till mig på msn.. GAY!


HELGEN

Det kommer vara cok skönt att slippa VFU, men tills dess så får man planera sina helger så dom är trevliga och intressanta. Under fredagen kommer nog pengarna, skall spara den övervägande majoriteten av pengarna och åtminstone försöka att inte äta för mycket ute. Ska man spendera ska man spendera på väsentliga och nödvändiga saker. I allafall, så kommer det att bli hafle på lördag, då Harem Night tydligen skall anordnas på sexiga Clarion Hotel och så klart ska min beniga lilla tiz skakas till sköna orientaliska, grekiska, jugge, persiska och rnb toner. Under fredagen kommer det antagligen att bli bio. Det finns faktiskt två filmer jag vill se just nu - dels Monsters vs Aliens men också The Haunting in Connecticut som är en rysare som tydligen toppar biolistan i Amerika. 

Nå väl, det är några dagar till helgen men det är bra att man har lite saker planerade.  : D

ETNOGRAFISKA

 Var på Etnografiska muséet idag med min VFU-klass (7:or). Följde med dom, min handledare och hans kollega Susanne som är fett skön. Hon får mig alltid att garva för hon kan komma med dom mest oförväntade kommentarerna från ingenstans. I allafall, så vi drog dit idag efter att vi samlats utanför skolan halv nio. Började röra på oss, när mina överambitiösa framtida kolleger hade glömt att kolla muséets öppettider. Vi var i allafall en aning för tidiga för att uttrycka det milt. Så dom kom på en lösning, som helt enkelt innebar att vi fick promenera ifrån Kungsan till skitet som ligger någonstans jag inte vet namnet. Hur som helst, så var utställningen om indianer i Nordamerika främst, och eleverna fick i uppgift att besvara på olika frågor i grupp genom att söka svaren i själva utställningen. Det var rätt okej måste jag säga, kanske inte världens roligaste men det var kul att se lite olika indianföremål och sånt. Kom hem vid tolvtiden, om en stund ska man dra till Flempan för att möta upp Yasmin för en promenad då vi skall vädra våra VFU-erfarenheter och snacka alltmänt skit.

FILMKVÄLL

Inte så mycket att göra faktiskt, har varit ganska trött mest hela dagen på grund av att man inte kunnat sova tillräckligt bra på grund av olika anledningar. I allafall, så har jag i princip spenderat min lördagskväll som en ensam eremit på mitt rum tittandes på film. Det blev 3:10 to Yuma som jag typ sett tio gånger tidigare men den filmen är en av mina favoriter så varför inte kolla in den en elfte gång. Vilket jag också gjorde. Förutom filmtittande har det inte blivit så mycket mer, jag har inte ens haft orken att raka mitt talibanskägg så det får man nog göra imorgon bitti. Ska försöka åtminstone att vakna runt 7 tiden för att ta en varm skön dusch, raka mig för att sätta på mig horkostymen och dra mot kyrkan. För de som missat det så är det ortodox påsk imorgon så då måste man leka extra fin av sig. Hur som helst, tröttheten i ögonen börjar sätta sig men jag skall nog ta och kolla på ytterligare en film - bara för att fucka till mig igen.

Hoppas ni alla har haft en trevligare och mysigare lördagskväll än vad jag har haft!   T.E. 

بيلا لاتينا




أنا أحبك. أعرف أنك لا تصدقني ، ولكن مشاعري لك إلا قوة.
 
// سيمون

TENTANS MORSA


Imorse så var det tentadags. Det gick väl som det gick helt enkelt, med största sannolikhet så får man väl tenta om åtminstone någon del av tentan som bestod av flera olika delar. Den var inte så svår som jag trodde att den skulle vara, utan det jobbigaste var själva omfången på svaren dom krävde. Dom kunde ställa en fråga och kräva minst 3-4 sidor som svar. Det tycker jag är överdrivet mycket, man skall kunna skriva så mycket man känner är relevant som svar på den specifika fråga som ställs. Det skall väl inte vara kvantiteten som räknas utan kvaliteten i de besvarade frågorna. Nog snackat om skolan och tentan. Vi får helt enkelt se vad resultatet blir.


MEMORIBILIA

Ååh.. är man inte söt, speciellt när man just har skitit klart.. : ) haha


TENTA!



Har tenta imorgon lördag. Hur ofta behöver man säga det? Förhoppningsvis är det här den första och sista gången jag kommer att behöva tenta av någonting på en helg. Fett deprimerande, och man kan inte säga att man direkt pluggat fett mycket men jag ska gå imorgon och göra mitt bästa helt enkelt. Skiter det sig, så skiter det sig. Man kan alltid göra ett andra försök, man lär sig av sina misstag. 

Nu skall jag plugga vidare med min pluggkompis, så hoppas vi att det löser sig.

ORTODOX PÅSK

Nu på söndag så är det dags för de ortodoxa kyrkorna att fira sin påsk. Varför vi firar lite senare än de västerländska kyrkorna är helt enkelt att vi följer en annan kalender. Svårare än så är det inte. Hursomhelst, så kommer man att mer eller mindre tvingas pimpa upp sig med en kostym för att sen med familjen röra sig mot vår kyrka belägen i Hallonbergen. Eftersom min morsa verkar tro hon är Guds ambassadör i Rinkeby så kommer vi vara där bland de första, men det är lika bra för efter en stund så börjar folket att strömma till och det blir svårt att andas. Jag driver inte, det är så många syrianer med guldkors och tjejer som pimpat upp sig som om de vore på dejt eller förväntar sig att prince Charming skall se dom, gilla deras utseende, deras gött o säga -- God damn hon vill jag gifta mig med och avla en massa Ninos och Bobbys ifrån att man kvävs.




I allafall. Det är alltså vår påsk nu på söndag, och man kommer mer eller mindre stöta på allt och alla inne i kyrkan. Allt ifrån släktingar, till bekanta till folk som leker bekanta med varandra. Fast att jag inte direkt går i kyrkan, så är påsken den högtid som man gillar bäst. Det är någonting i atmosfären, med rökelsen och så vidare. Jag känner mig alltid lugnt, när jag går in dit och möts av all rökelselukt och bön. Nåväl, nu blev man lite för mycket Enano av sig. Efter gudstjänsten så vet jag inte vad som händer, antingen drar man hemåt för att avnjuta en måltid. Eller så drar man till farmor eller nåt i den stilen.

Till de som firar, Glad Påsk - Christos Anesti 


GODFREY!

HAHAH!


SCHOOLICIOUZ

Hade skola idag, vi hade tydligen introt till det nya kursen som heter så sexigt som Kontinuitet och förändring 1500-1800, och skall alltså behandla just de århundraderna. Låter intressant? Nej.

Var med Yasmin där det var meningen att vi skulle plugga inför tentan, men det blev lite sådär med pluggandet och ganska mycket snack om annat. Hann med en gedigen föreläsning för henne kring Bysans, romerska imperiet och kristendomens utbredning. Förklarade lite saker och berättade lite historier, förhoppningsvis så somnade hon inte av tråkighet. Jag vet att jag är historiekåt, men vafan nånting konstruktivt måste man ägna sig åt. Man kan ju inte dra i slangen hela dagarna...Träffade på lite folk också. Dijana, den stolta jugoslaviska bonden med det fula språket som låter som bizzande flugor som håller på att slåss varje gång hon öppnar sin mun. Hon var kramig och gosig av sig den kvinna. Sen så träffade man på Ephilates, med andra ord vår blivande präst Martin i biblioteket där jag spydde galla över en av våra lärare. Gissa vilken?! 

Sen så träffade man Savvas och Fulheten. Jag förstår inte varför Fulheten helt plötsligt skaffat sig en frilla som är tagen ur en film ifrån 30-talet. Killen har kammat sin pasch som om han vår en homosexuell man i 30-årskris som behöver rejäl dick action, man ba killen fixa tillbaka ditt hår till pubeshårfrillan du hade tidigare. Med din thai-ansikte ser det inte bra ut. Men trots allt, jag ska inte klaga. Har man fyra hårstrån på huvudet så ska man inte vara allt för dömande. Nåväl, ikväll kanske jag försöker läsa lite till i boken och försöker ta till mig lite information. Kvällens höjdpunkt är annars Champions League, och matchen som sänds är Chelsea-Liverpool på sexan. Vi får se om Torres tar Liverpool vidare..

ME, NOTCH AND YAZ


NO NO NO NOOOOTCH



Igår fredag så var man på Notch konsert på Berns i Stockholm. Det var faktiskt riktigt tungt, med skön musik, packat med folk och fint sällskap. Drog dit tillsammans med Yasmin, träffade på några av hennes polare, sen kom araben Philip och neandertalaren Kostas och hans sällskap dit också. Notch var faktiskt tung, har inte hört såå många låtar ifrån honom och kan inte direkt påstå att jag är värsta fanet av honom, men jag tycker han överskred mina förväntningar. Låtarna va tunga, musiken dunkade ordentligt och dansarna shakade sina CULO rätt bra. Notch är absolut en tung entertainer, och innan kvällen var slut så plåtades man med honom som en riktig fjortis. Ja, va gör man inte för Notch liksom... haha


BLABLA

Helt ärligt alltså, hur pallar man vara så jävla tråkiga och fattiga att man inte vill göra någonting? Fett irriterad.

Whatever.

Deklarerade idag, så nu är det skitet gjort. Ska få tillbaka ungefär 3 000 kronor så förhoppningsvis dyker pengarna upp så snabbt så möjligt och jag inte behöver vänta till september för inkassering.

Eftersom alla var tråkiga som inte ville dra på Harem night så har jag varit tvungen att underhålla mig själv med filmtittande och musik. Inte direkt det man vill göra när folk är ute och skakar på sin gött till sköna orientaliska rytmer.

Om ungefär 2 veckor kommer CSN och lönen, snacka om att jag ser fram emot det alltså!

ONSDAG = STANDUP


Imorgon onsdag så är det dags för den tredje standup-kvällen på SH, och förhoppningsvis så finns det en och annan tung komiker med den här gången som får en att skratta. Förra gången var den bästa av dom två tidigare med t ex Soran Ismail, känd ifrån Parlamentet som en av ståupp komikerna på plats. Den här gången så får vi se bland annat Kodjo Akolor som är det mest namnkunniga av de som ställer upp. De andra har jag inte hört talas om, nu när vi ändå ska vara ärliga men jag hoppas att de levererar skratt för efter all skolskit behövs det lite avkoppling och skrattande....

CHAMPIONS LEAGUE



IKVÄLL BLIR DET FOTBOLL, NÄR MITT KÄRA ARSENAL SKALL SPÖA VILLAREAL!

Champions League-kvartsfinalerna inleds ikväll, 20.40 på TV6

MUSEIVISNING

Idag så hade vi vår museivisning på Historiska museet. Jag, tillsammans med Yasmin, Oriane och Ellinor hade precis som två andra grupper i uppgift att leda en museivisning som skulle handla om medeltiden/vikingatiden. Vårt ämne handlade för det mesta om döden och själva övergången ifrån den hedniska tiden in till den kristna. Om man frågar mig så tycker jag att vår grupp skötte sig rätt bra. Vi var inte perfekta, det är inte det man menar men jag tycker faktiskt att vi överträffade åtminstone mina förväntningar på det hela. Vi pratade tydligt och metodiskt och agera rätt bra förmedlare för det som vi ville ha sagt. Jag är nöjd med prestationen ifrån mina gruppkamrater och det känns faktiskt skönt att man har det överstökat. Resten av den här veckan är relativt skolfri men eftersom man inte skrev den förra salstentan på angivet datum, så måste jag spendera en hel del tid med pluggande inför nästa skrivtillfälle som infaller på lördagen 18e april. 

Jag är nöjd med hur vår presentation gick, och alla i min grupp borde vara detsamma!

TRÖTT

Jag är jävligt trött på skolan. Snart är sommaren här....

JOBB OCH PLUGG




Det har varit en hektiskt vecka hittills och kommer så att fortsätta. Har jobbat ganska mycket nu under veckan med mitt skitjobb samtidigt som man försöker kombinera det med skolan. Vi har som uppgift att hålla en museivisning för våra kurskamrater där vi skall undervisa dom mer eller mindre angående ett speciellt "stycke" av vikingarnas historia med hjälp av det som finns tillgänglig på museumet. Redovisningarna skall ske nu på tisdag så det är klart man är smånervös men det skall nog gå bra.

Idag så jobbar jag från 15.00 till 22.30 och det är ingenting jag direkt ser fram emot men desto mer för pengarna man kommer att få efter allt bullshit slit. Resten av veckan kommer handla om pluggandet inför museivisningen samtidigt som jag skall på familjemiddagar och diverse annat till helgen, så det kommer inte bli någon direkt vila. Man skall inte klaga utan ta dagen som den kommer. Snart skall jag dra mig mot tåget för att åka in till Karlberg station.

VI HÖRES

RSS 2.0