REST IN PEACE



Igår så gick en av de största, om inte den största legenden åtminstone för oss 80-talister som bokstavligen mer eller mindre växte upp med hans musik ur tiden. Michael Jackson avled igår i Los Angeles efter att han hittades mer eller mindre livlös i en hyrd villa. Det känns helt fucked up allt det här. Om en månad så hade han planerat en avskedningsturné, eller rättare sagt en konsertserie på 50 konserter där hundratusentals fans hade köpt biljetter för legendens avskeds party, läste någonstans att uppemot 750 000 personer hade biljett till spelningarna. Nu är det över, den sista ridån för MJ har fallit och ett av livets måsten, att se MJ på scen live kan tyvärr kryssas av ifrån listan utan chans att förverkligas. Michael Jackson är den artist som lämnat djupast spår inte bara hos mig men hos miljontals fans runt omkring världen, vi den så kallade MTV-generationen växte upp med hans videos och för varje låt som spelas kan man minnas saker och ting, samt skeenden i ens liv. Vart man var, hur gammal man var, vad man gjorde och så vidare. Inte många artister har den förmågan. Så jag hoppas att du åtminstone får vila i frid och om det finns ett himmel så hoppas jag att du rockar sönder det med dina moves och moonwalk, för om jag ska vara ärlig så tror jag även Gud är ett fan.

Rest in peace Michael Jackson.

MAMITA TILL SYRIA


Imorgon fredag så drar morsan och lillsyrran till det gamla hemlandet Syrien. Det skall bli både skönt och oskönt. Skönt att man liksom får tillfälle att ta hand om sig själv. Oskönt att man behöver göra det. Får väl hoppas på att de har det bra där nere med alla släktingar..




DAGS ATT SÄTTA IGÅNG


Det är nog dags att sätta igång igen. Har själv känt av det liksom, att någonting bör göras åt saken. Senast idag så påpekade både Adis och min morsa om min mage. Jag är inte världens tjockaste person om man säger så. Jag är ganska konstigt uppbyggt. Har en relativt smal överkropp, och en större underdel med ben som tagna ifrån en 100-meters löpare eller något i den stilen. Sen så har jag den här jävla magen, som allt mer har blivit en riktig soffpotatisaktig liten grej. Det stör mig faktiskt, många har kommenterat den. Jag har aldrig varit en bodybuilder, har typ bara ägt ett enda träningskort och det var till Friskis och Svettis i Kista. Tränade där ett par gånger, sen la man ner för att motivationen inte fanns där. Det fanns ingenting eller ingen som sporrade en till träning. Nu så har grabbarna runt en börjat träna, även Savvas som ansåg att styrketräning bara var en tendens till homosexualitet. Även Savvas har blivit en "gymbög". Det är nog dags för mig med, har sagt att jag ska börja ett tag nu och tjatet har inte lagt sig än. Blir fortfarande frågad när det är dags att börja. Jag vill börja, motivationen tror jag har börjat sippra in i mig. Ens polare sitter och spänner sig mest hela tiden med sina jävla biceps och triceps medans man sitter där med  sin kulmage och sina kycklingarmar redo att gräddas för att läggas i ugnen. Brorsorna har återupptagit träningen, de tränar t o m thaiboxning dom jävlarna. Men det är ingenting för mig, inte nu i allafall. Först och främst är det styrka jag vill träna. Om allt går som det vill sig, så börjar jag jävligt snart. Men, någonting som jag ska börja med redan imorgon är att återuppta joggandet. Jag har precis ställt klockan på 11, skall vakna, sätta på mig shortsen och någon av mina fotbollströjor och ta en runda kring Rinkeby. Det skall faktiskt bli skönt, har behövt en spark i arslet. Nu är det bara att sätta igång med deffandet, vi ses vid mållinjen!


SOL OCH TÅRTA

Que paso? Vad hände egentligen. Vi gick ifrån rena skitvädret till runt 26 grader med skinande sol idag. Sitter i mitt rum för tillfället, skall om bara några sekunder springa upp in i duschen. Måste tvätta mig och fixa mig lite för runt fyratiden så ska man dra till Kostas som fyller 23 år idag. Så vill passa på att gratta Neandertalaren även här på bloggen, Grattis. Så mina planer för idag blir tyvärr inget solande på balkongen för att bota min kroniska blekhet. Vissa anser att jag ser ut som ett lik för jag är så blek, men jag tror dom bara är avundsjuka. Så i allafall, idag blir det alltså en massa onyttigheter med några av polarna. Det kommer vara en chillande stämning, där Adis fulhet och Savvas torrhet kommer vara underhållningen. Fan att Hassan Qazi inte är här. Det hade varit soft att driva med honom och få honom vilja emigrera permanent till Ungern. Nu är det slutsnackat, skall lyfta mitt feta håriga röv ifrån sängen där jag legat i ett par timmar nu lyssnandes på musik och försöka göra mig i ordning. Ha det bra så länge gott folk, ut och njut av solen! 

CULO

11140579.jpg

Ja, den är ÄKTA!

INGEN RUBRIK

Idag fredag så var det tänkt att jag skulle ringa horungarna Wasa Kredit för ett personligt ärende, men eftersom dom kulturlösa svennarna har sin största högtid med start idag så var det stängt. Jag får helt enkelt koka inombords fram till måndag innan jag kan prata med idioterna. Sitter nu, sömnlös och kan inte somna om. Var tvungen att gå upp vid nio-tiden eftersom jag ville få tag på dom så snabbt som möjligt. En och en halv timme senare sitter jag här nu och bloggar eftersom jag inte har någonting bättre för mig. Idag så är det tänkt att morsan ska bjuda över sina två bröder med sina respektive familjer för nån slags familjemiddag. Vad som skall tillagas vet jag inte men förhoppningsvis så blir det mycket mat, helst god mat så man kan mätta sin mage. Vädret mina damer och herrar är ett stort jävla skämt, jag fattar inte vad problemet är med det här jävla landet. Ena dagen kan det vara soligt, nästa regnar det. Det enda som fattas är väl en fucking snöstorm mitt i juni eller nåt. Det skulle komplettera rövhåle stadiet rätt hårt i allafall.

Nåväl, trodde aldrig jag skulle säga det här men jag ser faktiskt fram emot skolan. Kanske är det vädret som gör en så patetisk att man saknar skolan och dess rutiner framför allmänt slappande. Jag hoppas innerligt att vädret blir bättre snart, jag pallar inte med kyla, vind, och regn med massa slask när det är meningen att man skall njuta av värme och kvinnor med så lite och så tajt med kläder som möjligt. Livet suger just nu alltså, eller kanske inte. Det finns vissa saker som gör att man pallar trots allt, vissa stunder som gör att man känner sig omtyckt, behövd och fan vet ja. Sen finns det stunder, speciellt när vädret är grått och trist då man hellre vill hoppa framför ett tåg. Aja, nu har jag förmedlat lite av min frustration, förhoppningsvis så blir vädret mycket bättre framöver. Jag lovar att blogga lite oftare i allafall. 

TILL KOSTAS!








DIGITAL TV



Då var det fixat. Med tanke på att det analoga tv-nätet stängs av den sista juni så vill man ju inte sitta och kolla på tre skitkanaler. Då går man och uppgraderar sig till digital-tv. Nu är det gjort, och den 1 april så kan man avnjuta av 40 kanaler plus TV1000-paketet helt gratis.
Nu vet ni vad jag gör efter 00.00... hahah

VAPIANO OCH BIO


Igår ikväll så hade man en soft afton i stan. Det började med en trevlig drink vid baren på restaurangen Vapiano som var kvällens första anhalt. Bartendern gjorde en rätt smarrig fruktdrink med mynta och alkohol, den var faktiskt rätt god även om jag långt ifrån drack upp hela. Det blev lite ironi, och bitska kommentarer med mitt kära sällskap för aftonen. Efter att vi drivit med varandra, och med människorna runt omkring så bizzade det i den lilla apparat som hovmästaren på restaurangen hade gett oss. Den skulle blinka och vibrera, vilket betydde att vi fått ett bord. Eftersom det var en italiensk restaurang, så var det givetvis italienska delikatesser på menyn. Mitt för kvällen lika vackra sällskap som alltid beställde en Tacchini Picante, någon pasta rätt som visade sig vara rätt het eftersom den var rejält kryddad. Själv så åt man en härlig italiensk pizza som påminde om Italien, och smakade långt ifrån skitet man vanligtvis äter på alla sjabbiga turkpizzerior. Det blev en Toscana med härliga pepperonis och annat smått och gått. Hela restaurangen var soft, den var mycket folk och det kändes som ett skönt after work spot. När man mättat magen så åt man lite italienska efterrätter, för mitt lilla sällskap blev det en choklad Tiramisú medan jag tog någon vanilj/jordgubbs grej. GOTT!


Efter måltiden så drog vi in mot stan, och promenerade ifrån tunnelbanan till Hötorget för kvällens nästa anhalt, bio. Eftersom biljetterna var redan avhämtade så satte vi oss vid torget, på trapporna och lyssnade på några sköna låtar. När det var dags så vandrade man in mot biografen. På menyn stod filmen Baksmällan som tydligen toppar den amerikanska biolistan. Hur som helst så var filmen jävligt rolig. Den är helt klart värt att se om man gillar komedier med fucked up humor och skruvade dialoger. Zach Galifinakis är tungaste i filmen, så jävla klockren. Allt som allt, mina damer och herrar var det en rätt soft dag med en härlig vän. Gud välsignade oss även med ett fint väder. Så, det var nice, cok nice.

NÄST SISTA DAGEN

Idag var det näst sista dagen för oss lärarstudenter för den här terminen. Idag var det den första av två redovisningstillfällen. Imorgon är sista dagen och de sista redovisningarna inklusive min och Yassis.


 

Hade tråkigt under redovisningarna...



Jag och Yasmin överdrivet fejk-glada



Daniel kör sin grej medan Tommy önskar att Gud tog hans själ...



RSS 2.0