MY CLASSMATE







BABYKLÄDER N' SHIT

Var i stan idag tillsammans med S och Y. Meningen var att man skulle köpa sig ett nytt par sköna byxor men som vanligt så blev det inte av helt enkelt. Skall försöka haffa ett par nu i veckan eller något. Var alltså som sagt i stan, och man kan väl summera det hela med att jag följde med som rådgivare (haha) när det skulle inhandlas babykläder till en söt liten indian prinsessa. Det som inhandlades var fina ting måste man få lov att säga, man har ju galet fin smak när det gäller babykläder. 


Sen efter det så syndade man ordentligt genom ett besök på Max. Oh juste, innan allt det här så hade man skola. Som jag nämnde igår så var det seminarium. Totalt meningslöst som vanligt, men man utförde sin uppgift galant. Vi har ett troll i vårt seminarierum. En otvättad skogstroll med utploppade ögon likt den där damen ifrån Guinness rekordbok. Hon har i allafall någon form av agg mot mig men kanske speciellt mot Y, med tanke på hur hon stirrar. Aja, vill bara säga att hon är jävligt ful. Skulle man raka av håret skulle hon se ut som en oskalad rotfrukt. En potatis helt enkelt. 

Nåväl, det var väl allt man hade att säga.

LOOK-ALIKE

Har hört det några gånger. Att jag ser ut som honom. Vad tycker ni? : /



NÅGRA DAGAR KVAR...


... till Pablo Franciscos föreställning på China teatern.
Hoppas det blir kul :)




RÄTT SKÖN VECKA... HITTILLS

Ja, sitter här i mitt härliga rum. Tv:n är på som vanligt men blicken är riktad mer eller mindre åt datorn konstant. Lampan är tänt, för de som verkar ha fastnat för min lampa och dess aktuella status. Dagen har varit faktiskt rätt skön. De senaste dagarna har faktiskt varit rätt sköna. Söndagen var underbar, det var skönt att bara chilla. Prata och umgås, glömma allt och alla för en stund. Måndagen var även den rätt okej, skippade föreläsningen. Det var ju tänkt att jag skulle dit men eftersom jag la mig sent så försov man sig. Kom till skolan precis när föreläsningen var över. Träffade folket, snackade lite, skämtade lite. Igår kväll så drog man också på bio. Kollade på Tarantinos nya rulle, Inglorious Basterds. Ska komma med en härlig filmrecension om den lite senare. Drog på bio med Philip, Kostas och Adis. Savvas följde inte med, han var på audiens. Kalla mig blåst, och det kanske man är. Men jag har aldrig tidigare använt mitt Mecenatkort, men igår så förlorade jag oskulden. Betalade enbart 60 kronor för en biobiljett vilket är 30-40 kronor billigare än vanligt. Snacka om att jag skall bli flitigare med användandet framöver!



Hur som helst, det var i allafall rätt skönt och chilla med idioterna en stund. Det var det gamla goda, man slängde och fick kommentarer om ens utseende och lite allt möjligt. Vi är inte så mogna. Jag vet. Vi får inte ens träffa "Påven", så vi har nog kommit till underfund med det. Filmen var faktiskt rätt bra, det fanns flera scener som man garvade åt. Men den är inte till för de känsliga då det finns vissa scener där man inte sparar på krutet om man säger så. Men en gedigen recension kommer lite senare. Idag, så vaknade man strax efter 14. La mig faktiskt jävligt sent igår, kunde inte sova alls. Sömnen vart som bortblåst och man satt som en idiot fram till morgonen innan kroppen gav med sig. Drog in till skolan idag också. Måste ha varit där runt sju-åtta tiden eller nåt. Kopierade lite grejer inför morgondagens (läs; dagens) seminarium. Juste, när jag satt vid sumpans pendeltågsstation och precis hade öppnat min lilla oskyldiga chokladkaka och precis tagit mig en bit så ringde telefonen. Jag trodde det var en söt lite ekorre (haha) som satt på stationen och hade sett mig synda, så man vart lite små nervös haha. Ett trevligt samtal var det i allafall. Som vanligt.
Kopierade i skolan och drog sen hem. Hann precis till andra halvlek och kollade på när mitt kära Arsenal till slut lyckades köra över Olympiakos med 2-0 hemma i London. Vart jävligt glad. Måste ha väckt halva huset med mitt skrikande. Nu sitter man här, lampan fortfarande tänd. Tv:n likaså, det kanske är dags att släcka dom båda och sen släcka mig själv. Dags att sova för imorgon är det dags för seminarium.

God natt

ACH ACH ACH


MARIO KART

- Jag skulle spöa skitet ur dig! Men du vågar inte möta mig.. CHICKEN.



KVINNOR OCH ÄPPELTRÄD




Ni kanske undrar varför mitt inlägg heter så?
Jo, eftersom det är så här att vi har ett tråkigt seminarium nu på fredag och då skall vi diskutera en bok skriven av Moa Martinsson med just den titeln. Nåväl, min dag började som alla andra de senaste dagarna. Vaknade med andra ord rätt sent, kanske runt tvåtiden om jag minns rätt. Gick upp fixade en macka med ett glas äppeljuice och njöt av morgonen/eftermiddagen med skinande sol. Det var cok nice att det var varmt idag, med tanke på regnet och kylan man fått uppleva sist. Hur som helst, med tanke på att jag måste vara en jävligt ambitiös person så fick jag reda två dagar innan seminariet att vi skulle läsa den här förbannade skönlitterära boken som ovannämnts. Så vad gör man? Man slänger på sig sina kläder och irrar runt som en idiot till Vällingby som var den närmaste biblioteket som hade boken. Väl där så visade sig att de inte hade själva boken, utan en blattefierad lättläst versionen av skitet. Haha. Så det tog mig med andra ord ungefär en halvtimme att läsa ut hela boken, och nu är man förberedd inför seminariet. Bra va?

Sitter just nu i mitt rum. Lampan är tänd, men tv:n är av. Tror jag skall släcka lampjäveln och sätta på tv:n. Men först ska man fixa sig lite mackor och ett glas härlig och kall äppeljuice. Specialisten med Stallone är på tv :)

DERBYFEBER

Snaaaaart dags igen.. :)



CHILLERIPILL

Kan inte direkt säga att man är världens mest ambitiösa person idag. Har mer eller mindre legat och chillat i min varma, ljuvliga säng mest hela dagen. Utanför hörs en massa somalibarn som springer runt som om det vore utdelning av matransoner ifrån FN. Högt skriker dom jävlarna, fyfan. Har faktiskt inte planerat någonting större händelse idag. Kommer väl antagligen ruttna som vanligt, kylan känns mer och mer annalkande. Shit alltså, snart måste man ha på sig jacka, halsduk och handskar annars förvandlas man till en kebab istapp. Aja, sitter som sagt i mitt rum, tv:n är på slagen men min koncentration är lite sådär. Det är fotboll som visas men pallar inte engagera mig. 

Var igår med dom två grekerna Savvas och Kostas. Lekte trevliga mot varandra och chillade några timmar. Fulingen Adis lekte ambitiös och påstod sig vara i skolan, men han var snarare och pullade sig själv på toan. Hur som helst så drog vi en sväng med Neandertalarens bil. Plockade upp hans mor och syster någonstans långt bort ifrån byn och så åkte vi tillbaka. Tog sen en härlig promenad där de vanliga ämnena om sex och diverse kroppsvätskor förgyllde kvällen. Drog inåt mot Willys, köpte lite godis och promenerade lite till. Savvas, vår lilla Don Juan, vår lilla Casanova, vår alldeles egna bög med rosa rosett vill inte att vi ska få träffa hans flamma. Det har lett till att jag börjat ifrågasätta om hon ens existerar eller om bruden bara är en ihopsatt konstruktion ifrån Näsans imagination. Nåväl, han påstod oss vara för omogna för att träffa henne. Killen, inte ens Påven ställer sådana krav för en audiens. 

Kom i överens igår om att vi ska ha en liten grabbkväll hos neandertalaren nu på fredag. Soft. Har ändå ingenting bättre för mig liksom. Vi ska antagligen dricka lite och chilla med varandra, kanske beskåda Adis fulhet och i vår berusning försöka analysera vad fan som gick fel i hans skapelse. Sen tänkte vi kolla på film, Drag me to Hell. Haha, har typ sett de första tjugo minuterna av filmen, men det blev inte mer senast. Nu ska man försöka se hela skitet. Vi får se hur det går!  Aja, det var väl allt man hade att säga för tillfället, simma lugnt.

MORE MUSIC




LISTAN

... över De mest patetiska individerna just nu



1.   Lorena Sanchez (-)

Måste vara bland de mest löjliga personerna där ute i bloggvärlden. Hon får Kissie, Blondinbella och resten av blondinbimbo ligan att framstå som intellektuella och intressanta människor. Det säger allt. Fröken "muslim".




2. Kanye West (-)

Kanye må vara ett geni när det gäller musik. Men när det gäller hur man skall bete sig mot sina medmänniskor borde den här självupptagna skiten ta en kurs eller två. Det han gjorde mot den unga countrytjejen Taylor Swift när hon försökte hålla sitt tacktal har gjort att han sjunkit så lågt i mångas ögon. Det är okej om det vore första gången, men det är andra gången snubben springer upp på scenen och förstör för någon annan. Patetiskt.




3. Fadde Darwich  (-)

Så låt mig förstå det rätt. Han är "känd" för vad? Sist jag kolla var han en f d dörrvakt på nån nattklubb. Han var tillsammans med en minst lika ointressant "kändis" och nu helt plötsligt så finns han med i tidningen för att han gift sig med nån svennebrud i ett häststall någonstans. Vem fan bryr sig? Kanske borde man lägga hela Sverige eller åtminstone den svenska median på tredje plats, eftersom de verkar tro att någon vettig person bryr sig om vare sig Fadde, Linda Rosing eller någon av de andra mobbade så kallade "kändisar" som är kända för ingenting. Totalt ointressanta och talanglösa. 



PÅ TAL OM...


...ATT HA HUVUDET UPPKÖRD I ARSLET




ALONE IN THE DARK

Sitter i mörkret i mitt rum. Tanken har varit att jag skall sova. Tanken ja. Men sömnen har lämnat mig likt en torsk lämnar en prostituerad när han fått det han ville ha. Ibland vet man inte vad man ska ta sig till här i livet. Inte ens sömnen är på ens sida längre. Aja, får väl sitta uppe och låta tankarna fara iväg till kors och tvärs. Det är nog det som jag hatar mest med sömnlöshet. Tystnaden som leder till för många tankar. Jag hatar att tänka. Tänkande ger mig huvudvärk. Man tänker på saker som har betydelse och sånt som inte har det. Det äter upp en inifrån och ut, vilket ibland leder till att man skulle vilja hoppa ner ifrån andra våningen till marken. Men man gör det inte. Jävla insomnia. Den skall alltid komma krypandes när man minst vill ha den.    
Det är inte så mycket roligt som händer i mitt liv, förutom det gamla vanliga. Har en liggande tenta som bara skriker om att få bli gjord. Den vill bara bli ordentligt på satt sådär bakifrån så att den kan bli färdig någon gång. Det är en tenta på 6-8 sidor där vi skall träna inför vår kommande uppsatsskrivning. Det har väl gått rätt okej. Den skulle in förra måndagen, men man har enbart hunnit med 3 sidor. Förbannad jävla hundskit. Hatar skolan. Hatar allt. Det enda som är skönt med skolan är människorna. Måste erkänna att man i början inte riktigt klickade eftersom fan vet ja, det fanns väl osäkerhet eller något med i leken. Men nu är de hur sköna som helst, åtminstone de flesta av dom. Sen finns det vissa man inte direkt skulle kunna sitta och prata med. Dom är för fula eller för torra. Eller både och.

Kanske skall börja jobba på restaurang. Kul. Jippii. Älskar att leka trevlig. Jag är ju trots allt den trevligaste personen du någonsin kommer möta. Visst.. I allafall, tanken är att jag skall jobba hos min morbror på hans libanesiska restaurang som servitör. Om jag inte blir kickad innan jag ens har börjat så blir även jag överraskad. Nä, men förhoppningsvis så skall det funka. Aldrig riktigt haft ett servitörjobb tidigare. Det närmaste servitörjobb man kommit är när man fick stå i disken hos några jävla sandnegrer på en restaurang i stan under Prao-perioden i skolan. Jävla svart arbetskraft. Har alltid tyckt att Prao-skitet är barnarbete, no shit about it. I allafall, så är alltså tanken att man kommer jobba där typ helger. Men vi får se, inget är klappat eller klart ännu. Vad händer imorgon då.. Teoretiskt är det redan morgon och man sitter som ett rövhål och skriver detta inlägg. Så de här är väl det första man har utfärdat denna nya dag. Men förutom det är tanken att bli klar med den förbannade tentan...

Så jävla meningslöst inlägg.

DANIEL MERRIWHEATHER


T U N G låt ... Daniel Merriwheather ft Wale - Change




FILMER SOM SKALL SES


Flickan som lekte med elden
Svensk film, uppföljaren till succén Män som hatar kvinnor. Hört att den skall vara bra...


District 9
Handlar om aliens and shit. Fått blandad mottagande, men har i snitt fått 4:a i betyg...


Coco - Livet före Chanel
Måste ses.


Linje 1,2,3 Kapad
Skön action med John Travolta och Denzel Washington...




DIRTY DANCING

Sitter och kollar på filmen Dirty Dancing ... :)

R.I.P  Patrick Swayze



STADSARKIVET...

Ja, bara namnet låter ju skit intressant liksom. Imorgon är det i allafall tänkt att man ska dra dit med skolan, för att våra handledare tydligen bestämt sig att det är obligatorisk. Få se hur jävla givande det blir, kommer ihåg senast vi var på en obligatorisk utflykt. Det var till nå jävla museum och det slutade med att man fick stå och lyssna på en överkåt grek som måste ha onanerat en och annan gång till de olika forntida artefakterna som visades upp på det museumet, tror det var medelhavsmuséet. Vad som händer efter det högst intressanta besöket är fortfarande helt öppen historia... Ciao


BEHÖVER TERAPI

Jag vet inte. Jag förstår ingenting längre. Jag fattar inte vart fan människosläktet är på väg. Vem fan är alla dom här jävla självmordsbenägna EMO-människorna som totalt förpestat ens tillvaro. Sitter just nu i en datasal på min skola. Är den enda kebabturken här inne omringat av ett gäng svenska tjejer som är utklädda som om det vore Halloween. Det är fucked up. Antingen är det fel på mig, eller så är jag en rest ifrån någon yttre galax som hamnat på den här sketna planeten, i det här sketna landet, i min sketna skolas sketna datasal omringad av "människor" utklädda till tjejen ifrån filmen The Ring. Vad är det fina i det hela, jag fattar inte. Varför tenderar allt gå mer åt skogen ju äldre man blir? Gud borde ha gett mig en jävla instruktionsbok innan han tvingade mig att poppa ur mellan bena på min stackars oförberedda morsa. Tro mig, det hade åtminstone kanske gett mig lite förståelse för det man skulle möta. Ibland känns det som man lever i en jävla Stephen King-rulle med alla dom här människorna springandes omkring.

Vad är den här världen på väg.

Senaste nytt. Mehdi Ghezali är inspärrad igen. No shit. Jag fattar inte ens varför man släppte den där byrackan ifrån första början. "Nämen han är ju oskyldig, han var bara där på semester. Han är ju svensk". Asså, människor vart har ni era hjärnor. Jag förstår mig inte på den här kulturlösheten och idiotin som finns utspridd. Vad ska man säga nu, killen blir gripen för andra fuckin gången omringad av terrorister. Vad ska man komma nu med, att snubben var på väg till sin exklusiva spa-behandling där han skulle oljas in av två män med skägg, och som extra tröst skulle de slänga in lite dynamit bara för att spexa till det lite?

Give me a fuckin break. Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.


DAVID GUETTA


David Guetta ft Akon - Sexy Bitch




David Guetta ft Will.I.Am - I Wanna Go Crazy





David Guetta ft Kelly Rowland - When Love Takes Over <3



David Guetta ft Estelle - One Love


 


PALLAR INTE

Är vaken. Men vet inte vad fan man ska göra. Har ångest över mer eller mindre allt. Har en tenta som ligger och bara väntar på att få bli gjord. Funderar allvarligt på att dra in till skolan, sätta mig vid ett hörn och bara plugga. Försöka skriva så mycket som möjligt på den förbannade tentan så den blir klar. Igår var en skön dag, hade det väldigt mysig och skönt. Det var trevligt, saknat det, det var trots allt ett tag sen. Idag är det inte lika skönt. Pallar som sagt inte med någonting helt enkelt. Men men, finns inte så mycket att göra. Bara att hoppa upp ifrån sängen, röra sig mot badrummet, ta sig en rejäl dusch för att tvätta av sig ghandi-lukten sen får man väl traska iväg mot tunnelbanan, pendeltåget och den en timmes jävla resan till min kära skola. Snacka om depression. 

Händer inte så mycket intressant i mitt liv. Det mesta vet ni redan om ni ens läser den här sketna bloggen. Igår tror jag det var så hade man den högsta andelen unika besökare på länge. Fattar inte varför just förrigår, men aja man bugar och tackar i allafall. Nu har det gått lite mer än 1 vecka sedan jag inledde min behandling mot de bakterier som infekterat min kropp. Medicinet heter Dalacin och skall inhaleras en gång på morgonen, respektive kvällen. Nackdelen med den här medicinen är att den ger dig lös mage, vilket kanske inte är det fräschaste alternativet. Hoppas i allafall att bakteriejäveln utrotas som man är befriad ifrån all form av skitbakterier som ger en äckliga utslag.  


Nu skall jag försöka få kraft att resa mig ifrån sängen. Börja röra på mig. Att sitta i mitt rum och tänka eller ens försöka plugga är rena självmordet. Behöver rensa tankarna, det är jobbiga tider helt enkelt. Ska rensa tankarna, lyssna på Don Omars sköna reggeaton-toner på väg till skolan och försöka låtsas att allt är bra. Åtminstone för stunden. Det blir bra.



PABLO FRANCISCO



Om några veckor så besöker en av mina favoritkomiker Pablo Francisco, rikets huvudstad. Har länge velat se snubben och som ett slag av spontanitet så beställde man biljetter till hans show. Det skall bli soft, första gången man ser en känd amerikansk komiker uppträda Live så det kommer vara en upplevelse. Jag vet att man kommer antagligen att garva arslet av sig, även om han tenderar att ibland köra små uttjatade skämt. Om jag ser fram emot spektaklet? ABSOLUT. Kommer försöka ta lite bilder så ni får se...

MOBBNING I SKOLAN




Det är få saker som gör mig mer förbannad än när man ser unga människor utsättas för mobbning i skolan. Det kommer förmodligen bli en av de större prövningarna för mig som blivande lärare att inte bli den där naiva, dumma läraren som tror att något sånt inte förekommer på ens skola eller ens klassrum. Att jag verkligen blir en lärare som tar tag i problemet när det väl uppdagas och att jag inte vänder kinden till. Det är ett växande problem i dagens skolor där svaga individer som på olika sätt är osäkra i sig själva försöker upphöja sin egna självkänsla genom att trycka ner andra. En del man känner har upplevt mobbning eller annan form av kränkande beteende av olika anledningar. Anledningar som de inte har kunnat haft kontroll över eller ens makten att förändra för att bli mer accepterade i sina mobbares ögon. Jag växte upp med ett talfel, som några av ens så kallade vänner ansåg vara någonting roligt. De tyckte det var så pass roligt att de alltid ville påpeka det för varenda jävel de mötte, så att den personen också skulle lägga märke till det. Det lilla "felet" jag hade var ingenting jag kunde rå för, det var bara något som existerade. Ändå räckte det för att man skulle betraktas som annorlunda. Under flera år så hade man det svårt. Jag kan inte påstå att man var utstött, för folk diggade ändå mig och jag har aldrig haft problem med att ha eller finna vänner. Men det där fanns alltid där. Det kunde vara vad som helst, att man tjafsade om något med någon så skulle det alltid tas upp. Det var liksom deras ess i rockärmen, att slänga iväg en kommentar. Jag har aldrig varit rädd för någon. Den ende jag är rädd för är den som skapat mig. Så det hände ofta att man hamnade i slagsmål med folk som var större än vad man var själv. Jag sket i. Jag försvarade mig mot all form av angrepp även om man ibland bröt ihop. Lärarna var som blinda, de måste ha känt av att det var någonting men de ville kanske inte inse det. Eller så ville dom inte ta tag i det helt enkelt.

På grund av ett mindre talfel som vissa idag kan tycka är gulligt i sig så betraktades man annorlunda under större delen av ens tidiga skolgång. Ibland var det lättare än andra. Kommer ihåg en dag då vi hade bildlektion, har alltid varit rätt duktig på att rita. Hur som helst så hamnade jag i ett mindre tjafs med en av mina då bästa vänner, en av de som var ivrigast i spridandet om ryktet om mitt lilla talfel. Han uppviglade de andra killarna i klassen att börja härma mig i hur jag talade. De måste ha varit kanske uppemot minst ett halvdussin men de kunde lika gärna vara flera hundra. Man satt där mittemot dom helt ensam, och läraren låtsades som ingenting fast att han hörde hur de medvetet försökte göra narr av en. Kan inte ljuga om att det inte sårade en. Det är sådana incidenter som gjort mig till den aggressiva person man är idag. Kommer ihåg ett annat scenario. Vi hade en bokredovisning, och bara för att jag i ett försök att slippa uttala ordet på ett sätt som skulle leda till att mitt talfel skulle exponeras och skratt bryta ut som alla andra gånger så sa jag att författaren hette Lars när han i själva verket hette Lasse. När jag hade sagt författarens namn och nervöst ville fortsätta med redovisningen så skrek en tjej, som man ironiskt nog alltid varit snäll och trevlig mot att författaren inte alls hette så, utan hette det senare. Vilket givetvis ledde till att hela klassen mer eller mindre garvade och man stod där och kände sig som en idiot. Återigen satt läraren i mitten av klassen och gjorde ingenting.

Det finns många fler scenarior under nästan 5-6 års tid, men det är fortfarande jobbigt att tala om det. Idag så har jag blivit av med mitt lilla "talfel" och har inga som helst problem. Men bara att lärarna på min skola var så jävla naiva och korkade och inte ville ta tag i det hela har lett till att jag lovat mig själv att aldrig bli som dom. Det är viktigt att som lärare att aldrig vända kinden till. Att vara steget före och se till att alla ens elever har en så pass bra skolgång som möjligt där dom kan ha en möjlighet att växa. Skolan skall inte vara en plats för svaga människor att livnära sig på ännu svagare människor för att på så sätt öka deras egna självkänsla. Skolan skall vara öppen för alla oavsett hur man pratar, ser ut eller vafan man kommer ifrån eller tror på för gud. Mobbning kommer antagligen alltid existera för det är en del av det mänskliga naturen, men det finns sätt att motarbeta den. I min roll som lärare gäller det att inte blunda för problemet och vara naiv, utan att se realiteten i vitögat och agera därefter.

När det gäller de som gjorde narr av mig - dom kan alla gå ner en efter en och suga av mig.

HÖSTTRADITION

Snart är det höst igen, och då är det dags att återuppliva en rätt ung tradition. Härlig Ben and Jerry-glass, för min del Strawberry Cheesecake och en nice film...




KONSTIG FOBI

Jag har fobi för höga höjder, men den här fobin tar fan priset...



SOFT DAG

Idag var en rätt okej dag måste man säga. Vaknade runt 11-tiden, rätt så utvilad. Min jävla CSN har inte kommit fast att man är inne i mitten av september. Så jag ringde dom jävlarna och skällde ut en stackars handläggare och bad honom att fixa skitet så snabbt som möjligt. Efter många om och men så blev det fixat, har inte kollat in deras hemsida än men han sa han skulle fixa det. Skall kolla snart.

Förutom det så tog man det relativt lugnt, kollade på film och bara tog det lugnt. Ville inte göra något, bara vila ut kroppen. Har varit lite stressigt på sistone och rätt lite sömn så det var skönt att vila ut. Kom nyss hem efter att ha spenderat ett par timmar med K, S, och A. Anhalten blev donken och vi kanske satt där i minst två timmar och snackade skit. Våra samtal handlar nästan alltid om Adis fulhet, olika kroppsvätskor och sex. Det garvades rätt mycket men mycket mer än så lyckades vi inte åstadkomma. Världens problem förblir olösta. 

Är just nu i mitt rum. All belysning är släckt, min CSN är fixad och jag är utvilad.

Idag var en rätt soft dag.

HUSCH HUSCH



Allt jag säger är SVARTA ÄNKAN. Om du inte vet vad jag menar, så är det just meningen.



HAHA.. klockrent, även om fel spindelart



Kanske den här är det som menades, heter Tarantella

HAHA..


KING OF SORROW

I'm crying everyone's tears
And there inside our private war
I died the night before
And all of these remnants of joy and disaster
What am I suppose to do
I want to cook you a soup that warms your soul
But nothing would change, nothing would change at all
It's just a day that brings it all about
Just another day and nothing's any good
The DJ's playing the same song
I have so much to do
I have to carry on
I wonder if this grief will ever let me go
I feel like I am the king of sorrow, yeah
The king of sorrow
I suppose I could just walk away
Will I disappoint my future if I stay
It's just a day that brings it all about
Just another day and nothing's any good



SÖNDAGMORGON

Nu är det söndag, och för de som inte leker religiösa och springer till kyrkan är detta seghetens dag. Vaknade för en lite mer än en timme sedan. Slängde i mig en Dalacin-tablett som smakar som om den vore kommen ifrån en förruttnad anus. Svalde den med ett glas vatten och hoppas på det bästa. Ja, kära folk jag bär tydligen på en bakterie som förhoppningsvis utrotas helt nu en gång för alla.

Torskade igår på Bet365. Satsade att mitt andra "landslag" - Chile - skulle besegra narkotikahandlarna ifrån Venezuela men så blev inte fallet. Matchen slutade 2-2 och jag blev några kosingar fattigare. Skitsamma.

Imorgon är det skola igen. Inget tjohopande eller tjohejande här inte. Är helt enkelt skoltrött fast att man bara vart där i typ två veckor. Alla mina kompletteringar är i allafall inskickade så det enda som fattas är att man ska få lite cash ifrån CSN. Mitt konto börjar rinna iväg som vanligt, måste börja skärpa mig riktigt ordentligt denna höst. Ska lätt börja jobba för att bygga upp en saftigare ekonomi. Imorgon är det alltså skola. Vi har en uppsatsförberedande seminarium, från 10-12. Sen så är man ledig för dagen. Soft.

Nåväl. Vi höres.

POESI

Vad är egentligen meningen med att älska
När du inte är älskad
Vad är egentligen meningen med att sakna
När du inte är saknad
Vad är egentligen meningen med att vilja
När viljan inte finns
Livet har ingen mening, dess mening skapar man själv

Du är djupt saknad
Du är djupt älskad
Det är allt man kan säga
Allt annat känns bara meningslöst

CHI CHI CHILE!

Ja, jag vet att jag är en kurd ifrån dom turkiska bergen med någon form av identitetskris. Men ikväll, eller rättare sagt i natt så är jag chilenare för hela slanten. Blivit helt omvänd till chilenismen och nu vill man inget annat än att se Chile kvalificera sig för Fotbolls-VM nästa år där den spelas i Sydafrika. Har satsat pengar på matchen så förhoppningsvis vinner dom av den anledningen också. 

Hoy dia, todos chilenos! 






UPDATE

Är klar med alla kompletteringar och sitter just nu och bara tänker. Försökt kolla på film men man pallar inte fokusera helt enkelt. Det är skönt att man blir av med all tyngd som kompletteringar ändå för med sig. Nu kan man mer eller mindre försöka åtminstone rent emotionellt och psykiskt ladda om batterierna inför måndagen. Då har vi ett seminarium kring vår uppkommande B-uppsats. Det känns både pirrigt och skönt att få skriva en uppsats. Det är pirrigt eftersom det är såklart svårt och kommer ta på krafterna. Det känns skönt eftersom man slipper mycket av den enformighet som tenderar att infinna sig när man går på den ena föreläsningen efter den andra. Den lust man hade inför skolstarten riskerar att dreneras rätt snabbt. Hur som helst så kommer jag med all förmodan att skriva min B-uppsats med Yasmin. Vad ämnet kommer att bli är det inte helt bestämt även om vi har rört oss kring ett visst ämnesområde som vi finner är intressant. Det ska bli kul, vi brukar oftast jobba rätt bra tillsammans. Ungefär 25 sidor ska man som mest skriva.

Vad mer kan man prata om? Mina deppiga fasoner beror på något som jag inte vill prata om i den här bloggen. Jag använder den enbart som ett medel för att pusta ut mina tankegångar, något man då och då behöver göra för att inte man skall explodera eller falla ner i en mörk grop. Så ni får helt enkelt ursäkta och stå ut med att man ibland är extra känslig eller deppad och att det kan komma ut i inläggen. Var som sagt på fest igår, den var inte den roligaste men kanske inte heller den tråkigaste. Hade roligt åtminstone ett tag. Den som däremot hade roligast var helt klart min klasspolare Daniel Ghattas som helt fuckade ur med den ena dans konstellationen efter den andra. Han körde lite urbanstyle, lite hip hop moves, och Gud vet vad mer han körde. Han fuckade ur ordentligt på dansgolvet. Killen är lika flippad på dansgolvet som han är i seminarierummet, vilket är rätt kul. Man får sig ändå ett skratt och man imponeras av killens energi. Den verkar aldrig ta slut. Så all eloge till dig din jävla egyptier!



Daniel G

DEPP

Igår var det fest på skolan. Det var kul ett tag när man fick fucka ur lite. Sen gick det neråt, men det ska man inte gå in på så mycket. Jag tror att jag ska sluta gå på skolfesterna för det tär på mig ordentligt. Vissa saker är sjukt jobbiga, man vaknar dagen efter och känner sig helt jävla tom inombords. Fattar inte hur saker och ting kan helt förändras från en dag till en annan. Sitter just nu i min säng, helt seg och borta i mina egna tankar. Det är så fucked up bara, hur allt kan slå så fel. Mår fan inte bra av det.  Festen var som sagt okej, om ens det. Det var kul i början. Det blev inte så mycket drickande fast att man hade beställt ett helrör. Men det var antingen för lite att dela på, eller för många snyltare som tog dricka som de egentligen inte ens borde få. Träffade på lite människor man inte sett på ett tag vilket alltid är trevligt. Vet allvarligt inte vad jag ska göra. Kan inte glömma, kan inte gömma mig. Men det är nog det som är problemet med det första riktiga. Man glömmer den aldrig. Den förföljer en, inombords så är jag plågad. Man vill så mycket men hinder finns. Känns som att man alltid blir malplacerad av någonting man själv betraktar som sämre. Men vad har jag för makt egentligen att påverka? Ingen. 

Det är nog det som äter upp en som mest. Om det ändå fanns någon som förstod...

D-DAY


Idag så hettade det till på seminariet. Det blev riktigt hett då en diskussion gick lite överstyr och folk mer eller mindre flippade på varandra. Det kastades förlöjliganden, svordomar och även en spottloska tills det hela la ner sig. Det var på tiden att det blev lite verklig action i seminarierummet. Även om det var lite överraskande var det ändå kul!

Mer sånt tack!

GALENSKAP





Enda jag vet med säkerhet är; A.B.K






RSS 2.0