LISTAN

... över De mest patetiska individerna just nu



1.   Lorena Sanchez (-)

Måste vara bland de mest löjliga personerna där ute i bloggvärlden. Hon får Kissie, Blondinbella och resten av blondinbimbo ligan att framstå som intellektuella och intressanta människor. Det säger allt. Fröken "muslim".




2. Kanye West (-)

Kanye må vara ett geni när det gäller musik. Men när det gäller hur man skall bete sig mot sina medmänniskor borde den här självupptagna skiten ta en kurs eller två. Det han gjorde mot den unga countrytjejen Taylor Swift när hon försökte hålla sitt tacktal har gjort att han sjunkit så lågt i mångas ögon. Det är okej om det vore första gången, men det är andra gången snubben springer upp på scenen och förstör för någon annan. Patetiskt.




3. Fadde Darwich  (-)

Så låt mig förstå det rätt. Han är "känd" för vad? Sist jag kolla var han en f d dörrvakt på nån nattklubb. Han var tillsammans med en minst lika ointressant "kändis" och nu helt plötsligt så finns han med i tidningen för att han gift sig med nån svennebrud i ett häststall någonstans. Vem fan bryr sig? Kanske borde man lägga hela Sverige eller åtminstone den svenska median på tredje plats, eftersom de verkar tro att någon vettig person bryr sig om vare sig Fadde, Linda Rosing eller någon av de andra mobbade så kallade "kändisar" som är kända för ingenting. Totalt ointressanta och talanglösa. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0