TENTA HORPLUGG

Jag har lust att döda någon. Alltså om tentan var en fysisk person hade jag avrättat henne/honom på det mest sadistiska sättet man kan föreställa sig. Jag pallar inte med mitt liv alltså. Det är så jävla deprimerande det här, att plugga till en förbannad tenta som man antagligen kommer att kugga på och få göra om. Hoppas inte det. Skall läsa lite mer lite senare. Måste försöka andas, ta det lugnt och stanna till innan mitt huvud exploderar.

Idag så pluggade man ifrån 10 på morgonen till 18 på kvällen. Om jag lärt mig något? Antagligen har man fått in lite info i skallen men med tanke på det skick jag befinner mig i nu så känns det som jag inte lärt mig ett jackshit. Kan lite av grunderna till det man skall skriva om. Det handlar om imperialism, socialism, nationalism, de olika revolutionerna i Europa med den franska i spetsen och massa genusskit hit och genusskit dit. DEPRESSING.

Vill åka bort, till ett varmt land. Ta på mig mina turkshorts och bara hoppa i vattnet. Även om man hoppar till för att det är kallare i vattnet än på stranden. Men hellre den känslan av flytande kyla än den här kylan man känner längs ryggraden varje gång ordet tenta ploppar upp i huvudet. Det är förjävligt. Imorgon torsdag är det dan före dan. Undergången. Apokalypsen. Kalla det vafan man vill. Det är fredagen den 9:e. Min nya otursdag. Dagen då jag kommer att sitta framför en bunt pappersark som vägrar att bli ifyllda. De 6 förbannade sidorna som skall fyllas som svar på de olika essä-alternativen kommer att buga och be om att få bli nerkladdade. Med någonting. Men ingenting kommer nog att komma ut. Fuck alltihop. 


Nu skall jag gå duscha. Palla lycka kurd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0